perjantai 26. syyskuuta 2014

new knit in actionMun työvaatteet vaihtelee hyvin paljon sen mukaan, mitä on ohjelmassa, millaisia asiakkaita tapaan tai olenko koko päivän konttorilla ja kipeä tai muuten vaan väsynyt. Tällä viikolla töissä oli asiakastapaaminen, mikä vaati toisaalta astetta siistimpää asua, toisaalta taas mahdollisti sen, että pystyin jättämään jakkupuvut kotiin.

Vaikka rakastankin erilaisia jakkuja ja bleisereitä, pienessä flunssassa tuntuu kivemmalta kääriytyä johonkin mukavaan ja lämpöiseen. Päädyinkin laittamaan päälle uuden Zaran neuleeni, jonka yhdistin nahkahameeseen...

Nyt on vihdoin perjantai - taitaa olla ensimmäinen päivä kolmeen viikkoon, kun pystyn suurinpiirtein jättämään työasiat pois mielestäni. Ja mä aion nukkua!! Tänään saunon ja syön wrappeja mm. iskän kanssa ja huomenna suuntaan mökkimaisemiin. Ehkä tällä kertaa onnistaa sieniretkellä, olisi nimittäin aika kiva, jos voisi tehdä esimerkiksi kantarellirisottoa. Ai että, mä voisin kyllä elää risotolla! ;)

Hyvää viikonloppua kaikille!2 kommenttia:

  1. Toivottavasti vietit mukavan ja rentouttavan viikonlopun! :) Ja sama juttu risoton kanssa, voiko muka olla mitään parempaa kuin kantarellirisotto?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti sinäkin? :) Ja vaikka risoton teko siirtyikin vasta tälle päivälle, niin mikä voisi olla maanantaina parempaa kuin balettitunti ja kantarellirisotto! ...ja taas ollaan lähempänä viikonloppua! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...