keskiviikko 20. elokuuta 2014

home sweet home

Asuntoremppa on tosiaan jatkunut viime helmikuusta asti, mutta onhan tässä ollutkin tekemistä. Heinäkuussa tuli pidettyä lomaa ja nyt kun illat alkaa pimenee ja viilenee, niin on taas iskenyt pesänrakennusfiilis! ;) Vihdoin olohuone alkaa näyttää mun silmään todella kivalta ja tällä viikolla on ollut suorastaan ihanaa tulla omaan kotiin pitkän työpäivän jälkeen. Silmä lepää, mihin tahansa katsookin...Sieltä täältä puuttuu jotain pientä, mutta asia kerrallaan, sisustuksen kanssa ei saa kiirehtiä. Ruokailutilaan tuli vihdoin hankittua tänään valaisin, joten kohta voin kuvata myös sen ja keittiön. Hassua miten kuvissa moni asia, kuten verhot ja kirjahylly, näyttävät hieman levottomilta, kun taas luonnossa nämä eivät häiritse yhtään - päinvastoin. :)

Nyt onkin sitten aika heittäytyä sohvalle teekupin ja Suitsin ääreen, sillä mulla on treffit Harvey Specterin kanssa! ;)  

(Ja jos jollekin ei vitsi auennut, niin pliis katsokaa Pukumiehiä!)

4 kommenttia:

 1. Näyttää upealta! Varsinkin tuo lasinen sohvapöytä vei huomioni, kun olen vastaavanlaista etsimässä. Voitko paljastaa minkä merkkinen pöytä on?
  Sisustuskuvia on aina ihana katsella ja jäänkin odottamaan keittiön ja ruokailutilan näkemistä!

  Tuo sarja on kyllä mahtava, oli pakko tuijottaa kaksi ensimmäistä kautta melkein yhtä kyytiä. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytä on Vepsäläisestä, mutta ostin sen jo edelliseen asuntoon muutama vuosi takaperin, joten en yhtään tiedä mikä on tällä hetkellä tilanne...oli muuten kanssa mun pitkäaikainen unelma, mutta pienempään asuntoon en koskaan viitsinyt ostaa erikseen sohvapöytää. Ja sarja! Herrajestas, mä voisin katsoa sitä koko ajan!! :)

   Poista
 2. Voi miten upealta näyttää! Sun pettämätön tyylitajusi selvästi ulottuu myös sisustamiseen :). Toivittavasti näitä kotipostauksia on tulossa vielä paljon lisää!

  - leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En tiedä olisiko musta sisustussuunnittelijaksi noin ylipäätään, mutta olen kyllä itsekin aika tyytyväinen nykyiseen kotiin ja tällä hetkellä on pieni sisustusprojekti käynnissä ystävän asunnossa, joten eiköhän tänne vielä sisustuskuvia tule! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...