perjantai 22. elokuuta 2014

fall it is

Kai se on vaan taivuttava siihen, että syksy on saapunut, vaikka kalenteri näyttääkin muuta. Varsinkin aamut ja illat alkaa olla niin viileitä, että hameella ja paljain säärin ei oikein enää tarkene, höh. Konttorin ilmastointikin tuntuu paljon pahemmalta kuin hellepäivinä!

Kirjoittelin jo aiemmin, että tänä syksynä haluaisin löytää jonkun kivan statement-takin, joten mulla on koko ajan korvat höröllä ja silmät tarkkana, josko sellainen jossain kävelisi vastaan. No nyt löytyi muutamakin vaihtoehto, vaikka mistään yhteistyöpostauksesta tässä ei olekaan kyse. Jos muistatte kirjoittelin viime keväänä Muubaasta tässä ja tässä postauksessa. No nyt olen ilmeisesti Muubaan postituslistalla ja sainkin vähän etuajassa nähdä vilauksen heidän syksyn uutuustakeista, vaikka ne eivät olekaan vielä verkkokaupassa. Ja ohhoh....

Tässä on mun neljä suosikkia. Varsinkin tuo keskimmäinen harmaa versio on todellinen ihanuus (lue: kuola valuu melkein näppikselle), mutta tuosta pitkästä mallista tulee taas Sex and the City movie -vibat! Muistatteko sen kohtauksen, jossa Carrie nappaa häävoguen lehtikioskin hyllystä ja se sylissä ja hattu päässä hiihtää kotiin lukemaan artikkelia. Siinä kohtauksessa Carriella on kiva pidempi musta takki, joka on tavallaan vähän samanhenkinen... Onneksi nämä ei ole vielä myynnissä, niin on aikaa miettiä ja säästää rahaa, sillä viimeisin laukkuhankintani kuitenkin hieman rokotti tiliä! ;)

Mitä tykkäätte yllä olevista takeista? Onko teillä kiikarissa jotain erityistä syksyksi vai satsaatteko ennemmin esim. saappaisiin, jotka ovat myös syksyn kuuma juttu?

Jos Muubaa ei ole vielä tuttu, kannattaa käydä tutustumassa merkkiin vastaisuuden varalle ainakin heidän nettisivuillaan täällä.


2 kommenttia:

  1. Oi kyllä aina takkihaaveita olisi, mutta ei auta. Valitsin syksytakin tänävuonna. Jospa sitten ensivuonna talvitakki :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takit on kyllä niin kalliita, ettei niitä kovinkaan montaa kauden aikana ostella, vaikka niitä tarvitsisikin täällä päin maailmaa enemmän kuin yhden! Lisäksi ne vie liikaa säilytystilaa... :( Mutta kuten sanottu, täällä on niin monen kuukauden ajan takkitarve, että pitäisi olla kyllä vaihtoehtoja enemmän! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...