perjantai 11. heinäkuuta 2014

terassi

Vaikkei tämä sisustusblogi olekaan, tiedän, että sisustuskuvia on odotettu. En ole ehtinyt vieläkään jakaa muita kuvia kuin makuuhuonekuvia nykyisestä asunnosta ja tämä johtuu puhtaasti siitä, että jokainen huone vaatii vielä jonkinlaista viilausta. 


Nykyisessä asunnossa on katettu terassi/parveke ja erikseen iso piha, jonne rakennetaan terassi ja istutetaan kunnon kasvit vasta ensi kesänä. Tänä vuonna ei yksinkertaisesti riittänyt aika kaikkeen ja onhan hyvä olla aikaa myös suunnittelulle. ;) Pikkuterassi on nyt kuitenkin valmis, maalaukset, petsaukset ja sisustukset on paikallaan, joten ajattelin jakaa kuvan pikkukesähuoneestamme, jossa kaikki, koirat mukaan lukien viihtyvät! Vieressä kasvavan koivun kanssa taistelu kuitenkin jatkuu, nimittäin vaikka terassin kuinka imuroi, niin seuraavana päivänä se on jo täynnä koivun siemeniä, huoh!

Terassi on itse asiassa aika iso, tuon kuvakulman lisäksi terassin toiseen päätyyn mahtuu helposti grilli, mutta äijäblogista kun ei ole kyse, niin ajattelin jättää grillin kuvaamatta, heh! :) Rempparadio on sentään löytänyt paikkansa terassilta, katsotaan jääkö se siihen kukan taakse piiloon vai keksitäänkö jokin vähän tyylikkäämpi ratkaisu.... Joka tapauksessa tässä on hyvä juoda aamukahvit, iltatee tai viinilasi, jumpata tai muuten vaan fiilistellä. Syksyllä terassille olisi tarkoitus hankkia pari porontaljaa, sarvia, lisää kynttilöitä, lyhtyjä, kanervan oksia jne....palataan vaikka syssymmällä asiaan, kun siihen asti on selvitty! Nyt on kesä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...