keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

OMG...what does my child do in L.A.? :)

 (Kuva täältä.)

Ehheh....tiedättekö olen googlettanut ihan käsittämättömän paljon eri laukkuja viime aikoina ja unelmoinut seuraavasta laukkuostoksestani, sillä edellisestä alkaa olla nyt 2 vuotta takana! Miettikää, mihin aika oikein menee... Päätöksenteko ei ole koskaan helppoa kun on kalliista hankinnasta kyse, mutta arvatkaa kenellä voi olla päätöksenteko vaikeaa parinkymmenenvuoden päästä? 

Ei huonosti mene tällä pikkutytöllä, mutta jos tottuu Celinen laukkuihin neljän vuoden iässä, niin mitä sitten kun on 24wee? Voihan se toki olla, ettei hänen tarvitse tehdä päätöksiä, kun voi saada silloinkin mitä vaan, mutta...noh asiasta voi olla montaa mieltä. Kuva oli kuitenkin niin hellyttävä, että oli pakko laittaa se tänne. Jos mä yhtäkkiä ryppyvoiteen tai taikasauvan ansiosta nuorentuisin reilu parikymmentä vuotta, niin näyttäisin todennäköisesti tältä! :)

4 kommenttia:

 1. Oi miten söpö tyttö! Ja ihana laukku myös :) Sullahan on muistaakseni Celinen Cabas, mitä olet käytössä tykännyt kyseisestä laukusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mulla on kaksi Celinen laukkua ja olen tykännyt molemmista todella paljon, siksi harkitsen myös kolmatta! :) Cabas on äärimmäisen kevyt laukku, toisaalta se ei pysy muodossaan yhtään, toisaalta taas se on äärimmäisen tilava ja hyvä vaihtoehto mm. lentolaukuksi...kevyt ja vetää sisäänsä paljon tavaraa, tarvittaessa menee myös toisen laukun sisälle! :) Nahka on aika pehmeää ja kuten Celinen laukkuihin yleensäkin, niin siihenkin on tullut vähän naarmuja käytössä. Mutta jotenkin ne sopii Celinen laukkuihin, joten mua ei haittaa yhtään.... :) Oletko ajatellut hankkia?

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta! :) Olen jo pidempään miettinyt, että sopisiko Cabas omiin tarpeisiini... Mietityttää vaan juuri tuo, ettei se pysy muodossaan kovin hyvin, ja epäilen sitä, että miten hyvä hinta-laatu-suhde on. Luulenkin, että jatkan etsintöjä ja ostan jonkun muun laukun mielummin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Luggage ei ole mennyt miksikään käytössä ja muoto pysynyt hyvin, mutta se on taas aika painava. Eli siinä mielessä täysi vastakohta Cabasille... Ei ole helppoja päätöksiä? ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...