perjantai 4. heinäkuuta 2014

LOMA!
Tänään alkoi loma! Tai virallisesti maanantaina ja silloin sen ehkä jo uskookin, nyt tuntuu vähän epätodelliselta, kun tätä kuukauden lomaa on odottanut jo kaksi vuotta... Ajattelin loman kunniaksi ja oman jaksamisenkin vuoksi muuttaa rutiineja kuukauden ajaksi. Hävettää myöntää, mutta en ole liikkunut 7-8 kuukauteen ja siitä se selkäkin poksahti viime viikolla. Annoin kaikkeni työlleni ja vetelin todella viimeisillä voimilla tähän päivään asti. Lomalla ajattelin aloittaa liikkumisen. Moni pitää heinäkuussa nimenomaan taukoa, mutta mä ajattelin testata toista taktiikkaa. Ajattelin myös ostaa huomenna Floradixia, onko kellään kokemusta?

Huomenna menen myös kampaajalle ja ensimmäistä kertaa 1,5 vuoteen tekisi mieli palata omaan vaaleaan väriin....saa nähdä mikä on lopputulos, tukka ei ehkä tykkää noin radikaalista muutoksesta, mutta mieli sitäkin enemmän! :) Byredon tuoksu on ollut suosikkini viime syksystä asti enkä ole mitään muuta sen jälkeen käyttänyt, mutta nyt ajattelin laittaa tuoksun kuukaudeksi syrjään ja siirtyä johonkin ihanaan kesäversioon. Kaivoin myös Wunderkindin aurinkolasit kaapista. Kesä on loppujen lopuksi sitä aikaa, kun pitää kokeilla, hullutella ja pitää hauskaa! ;) Ehkäpä sen takia haluan ne vaaleat hiuksetkin takaisin, onhan se nyt sentään tieteellinen fakta, että blondeilla on hauskempaa...;)

4 kommenttia:

 1. Nautinnollista(ja liikunnallista) lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ainakin on ollut lupaava alku! :)

   Poista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! <3 Toivottavasti vaaleat hiukset ovat tehneet paluun ;) Ne sopivat mielestäni sinulle kaikista parhaiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Blondi ei tullut vieläkään taloon, mutta kyllä tukka vaaleni todella paljon - jossain valossa hiukset näyttää edelleen tummilta, mutta välillä taas tuntuu, että raitoja on niin paljon, että hiukset on todella vaaleat! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...