tiistai 1. heinäkuuta 2014

Heinäkuun paras vinkki: Venus BreezeHeinäkuu! Ei uskoisi, jos katsoo ikkunasta ulos. Helteitä ja lomaa odotellessa, juhannus on mennyt ohi, päivät alkaa taas lyhenee (voitteko uskoa!) ja kalenterin mukaan ollaan jo keskikesässä! Säiden puolesta lämpöasteita on vihdoin luvattu perjantaista eteenpäin ja sehän sopii, sillä mullakin alkaa silloin loma, kunhan kaikista töistä jotenkin selviän. Koska kelit lämpenee ja monella muullakin on varmasti loma edessä, ajattelin jakaa kanssanne vinkin maailman parhaasta höylästä!

Kaikki muut vaihtoehdot kokeiltuani, palaan aina vanhaan tuttuun ja turvalliseen höylään, mutta en mihin tahansa, vaan Venus Breeze -höylänpäähän, sillä parempaa saa hakea! Ensinnäkin se on laiskan ihmisen paras ystävä, koska höylä ei vaadi kaverikseen mitään vaahtoja eikä edes suihkugeelejä. Lopputuloksesta tulee sileä ja prosessin edetessä saattaa helposti päästä spontaani "woooouwh".... ;)

2 kommenttia:

  1. Näitä täytyy kokeilla!!! :) Jätin sulle pitkän kommentin aikaisempaan postaukseen mutta se ei näköjään tullut perille :( No tiivistetysti halusin vain sanoa, että viime aikojen postaukset ovat olleet todella inspiroivia! Joten kiitos niistä, ja ihanasta blogista muutenkin <3 Etenkin näin kesällä vaan tulee liian harvoin kommentoitua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Täällä on ollut tosiaan aika hiljaista niin mun puolelta viime vuoden aikana kuin kommenttienkin puolesta, joten nämä lämmittää mieltä sitäkin enemmän! :) Tänään alkoi loma, niin josko kerkeisi kuvata ja postailla useammin! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...