keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Fall Must-Haves

Lupasin aiemmin tehdä Fall must haves -jutun tänne blogiin ja ajattelin nyt kuitenkin jakaa sen kahteen osaan. Tähän kollaasiin keräsin kaikki ne jutut, joiden ympärille rakennan syksyn vaatekokonaisuuteni. Erillisessä postauksessa esittelen taas muutaman jutun, joilla haluaisin täydentää vaatekaappiani tulevan syksyn aikana.


En ole pitkään aikaan ostanut mitään yläosia, koska tuntuu, että kaikki ovat samanalaisia, akryyliä tai jotain muuta, mikä mua ei miellytä, joten päätin vihdoin tuoda vaatekokonaisuuksiin sitä jotain printeillä ja alaosilla. Viimeisimpiä lisäyksiä kaapissani ovat tuo kuviollinen DVF:n kietaisumekko ja Marnin hame, joka näkyy kuvassa ja on parhaillaan matkalla luokseni. Toivottavasti hame on hyvän kokoinen ja sitä onkin sitten kiva yhdistää yksinkertaisiin kauluspaitoihin ja neuleisiin. Myös nahka jatkaa voittokulkuaan, sitä löytyy niin hameena, housuina kuin takkina, Muubaan nahkaista t-paitaa unohtamatta. :) Ja tietysti IROn jakut ja musta bleiseri pysyvät päälläni jatkossakin, tosin uusi musta bleiseri on kovasti hakusessa....

Erillisessä postauksessa esittelen muutan ideakuvan muodossa minkälaisia juttuja mulla on täydennysten osalta mielessä ja miksi olen päätynyt ostamaan printtimekon ja kuviollisen hameen. :)


2 kommenttia:

 1. Hame on hieno!

  Tiitii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin, harmillisesti vaan FedEx sössi taas ja nyt joudun odottamaan melkein viikon pidempään toimitusta... :(

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...