lauantai 19. heinäkuuta 2014

DVF Abigail - finally mine


Kirjoittelin aiemmin keväällä tässä postauksessa DVF:n maksimekosta, mutta en muistanutkaan kaikkien kiireiden keskellä kertoa, että löysin kuin löysinkin Vestiaire Collectiven kautta täydellisen DVF:n mekon, omassa koossa, loistokunnossa ja juuri sillä kuosilla, jonka perään haikailin...ai niin  loistohinnasta puhumattakaan! :)

Kyllä mä edelleen kannustan kaikkia tekemään ostoslistoja ja suunnittelemaan ostoksiaan paremmin, silloin heräteostoksia ei tule turhaan tehtyä ja kaappiin päätyy niitä juttuja, joista oikeasti pitää! So happy! Tämä on kyllä täydellinen mekko Suomen keleihin, joskin nyt on pärjännyt poikkeuksellisesti vielä pienemmällä vaatetuksella, en valita.... ;)

Ja mitä tulee Vestiaireen, niin olen edelleen todella tyytyväinen! Itse olen bongaillut juttuja, jotka on määritelty "very good condition" -tuotteiksi ja voin nyt kerran myös myytyäni ja muutenkin tutustuttuani prosessiin paremmin todeta, että very good condition tarkoittaa VERY good conditionia, eli jos hintalaput ei suurinpiirtein ole kiinni, niin taso ei ole riittävän hyvä. Nyt odottelen postissa ihan sairaan makeeta Marnin hametta, joka toivottavasti on just passelin kokoinen, ja mikä parasta hame on uusi, mutta ei ole hinnalla pilattu! ;)

Niin, mietin, että voisin tehdä seuraavaksi oman syksyn must have -listan, kiinnostaako teitä nähdä, mitä listalla on? :)


8 kommenttia:

 1. Vautsi! Pitääkin kokeilla tota Vestiairea, kiitos vinkistä!
  Upea mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin siellä on vaikka mitä houkutuksia ja merkkejä! Myyntikin on todella helppoa ja jos he toteaa et laatu ei vastaa kuvausta, niin yritetään sopia alennuksesta, muuten kauppa voidaan puolin ja toisin perua! :)

   Poista
 2. Ihana mekko! Ja lista kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
 3. Lista kiinnostaa ilman muuta. Se on niin ihailtavaa, että jaksat suunnitella ostokset ja todella noudattaa suunniteltua listaa. Itsellä se ei todellakaan toimi niin =) Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, pistetään tulemaan! ;) Nooh, ei siinä sinänsä mitään ylpeyden aihetta ehkä ole, että tuhlaa rahaa vaatteisiin, mutta toisaalta parempi panostaa laatuun ja sellaisiin juttuihin, joita oikeasti tarvitsee, koska kyllähän se raha johonkin aina menee... ;)

   Poista
 4. Voisitko tehdä jutun tuon nettikaupan toiminnasta; miten käytännössä myynti ja osto tapahtuvat. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän mä voisin jonkun pienen postauksen tehdä aiheesta! Sivujen ohjeita on kyllä todella helppo noudattaa, mutta voin tehdä sellaiset yleisohjeet, että pääsee alkuun ja kertoa samalla omista kokemuksistani... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...