sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Prinsessa Madeleinen kastemekko

Viikonlopun fashion-kohokohta oli tietysti prinsessa Madeleinen mekko pikkuprinsessan kastetilaisuudessa. Mekkoa on keritty haukkua ja siihen on keritty pettyä, mutta mun mielestä on se on aivan täydellisen ihana ja just sen mallinen ja värinen, jota toivoisin elokuussa itselleni yhtiin häihin!!Lähdin tietysti heti selvittämään mekon alkuperää, vaikka pieni kutina merkistä olikin, mutta kas kummaa, en löytäyt mistään tietoa, ainoastaan maininnan, että mekko olisi ruotsalaisen suunnittelijan. Olisi ymmärrettävää, jos Madeleine olisi valinnut ruotsalaisen suunnittelijan asun kastetilaisuuteen, mutta ei se mun mielestä olisi ollut yllätys vaikka kyseessä olisikin ollut jokin ihan muu vaihtoehto, olihan Madeleinen hääpukukin Valentinon suunnittelema!
 

Kasteasu muistuttikin kovasti Madeleinen hääpukua ja ensinäkemältä mun veikkaus oli, että myös tämä vaaleanpunainen mekko olisi Valentinon. Googlettelen hetken ja sain kyllä aika hyvän vahvistuksen asialle. Mitä mieltä olette - onko kyseessä sama mekko? Ja miksi mekon väitetään olevan ruotsalaisen suunnittelijan, jos alkuperän selvittäminen on kuitenkin näinkin helppoa?


Oli miten oli kyseinen mekko on ainakin Mytheresalla loppuunmyyty ja eikä se olisi muutenkaan mennyt mun budjettiin. Mutta ihana se on, väri, pitsi ja malli... Onnittelut koko perheelle! Toivottavasti voisin näyttää joskus yhtä säteilevältä. :)

(Kuvat: Iltasanomat ja Mytheresa)

2 kommenttia:

  1. Kyllä Aftonbladetin sivuilla lukee ihan suoraan että mekko on Valentinon. Aiemmin puhuttiin että prinsessa pyrkii tekemään yhteistyötä ruotsalaisten suunnitelijoiden kanssa koskien ristiäisissä pitämäänsä mekkoa, mutta se oli vaan aie, ei fakta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilmankos yhdennäköisyys on näin suuri! En kyllä itse löytänyt tietoa mistään ja ne artikkelit jotka löysin, myös suomenkieliset, olivat aika epämääräisiä, artikkeleissa oli myös muistaakseni tuoreet kuvat, joten kyse ei ollut siitä, etteikö asiaan olisi saatu vielä varmuutta... Mutta mekko on ihana ja vissiin ollut jonkun muunkin mieleen, kun kauppa on käynyt! ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...