maanantai 30. kesäkuuta 2014

My new slip ones from French Sole

Kuten kerroin aiemmin, tilasin viime viikolla neljät kengät (tosin viikonloppuna luku muuttui viideksi, heh) ja ajattelin esitellä nyt yhdet uusista kengistäni, jotka ovat olleet jalassa joka päivä laatikosta kuorittuaan! 

Etsin kivoja slip on -mallisia tennareita melko pitkään, mutta mistään ei löytynyt kriitereitä täyttävää vaihtoehtoa, kunnes löysin nämä French Solelta. Kengät ovat kivan simppelit ja mustat, minkä vuoksi ne sopivat lähes mihin vaan, mutta pitsinen kärki ja musta glitter tekevät kengistä hieman erilaiset. Kengät ovatkin olleet nyt käytössä joka päivä, sillä nilkkurit tuntuvat liian talvisilta ja ballerinoilla varpaat meinaa lähes jäätyä ja olen ollut aika tyytyväinen. Nämä on kivan sirot jalassa ja tulevat varmasti reissamaan kanssani kaupunkilomilla tulevaisuudessa!

Mitä mieltä olette slip on -kengistä? Joko ne löytyvät teidän kesäkenkävalikoimasta? :)

2 kommenttia:

 1. Mä en oikein ole lämmenyt noille slip on -kengille mutta nämä on kyllä kivat. Tosin mulla menee usein jonkin aikaa ennen kuin totun uusiin juttuihin, esim. slippersit ostin vasta talvella Della Margasta kun oli hyvässä alessa :) Tosin nekin tuntuu edelleen vähän vierailta mulla.

  t. Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään slip oneille ihan heti lämmennyt, mutta koko ajan oli tennarit kiikarissa ja sitten kun noihin tarpeeksi usein törmäsi, niin ajattelin, että mitäs sitä turhaan miettimään....urheiluun on sitten kengät erikseen, mutta nämä on vähän ballerinojen ja tennareiden välimaastosta! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...