perjantai 6. kesäkuuta 2014

i see grey

Huh, pitkästä aikaa täällä taas ja sanon vaan, että perjantaita on odoteltu! Viikko on taas hurahtanut töissä, mutta illat kylppäriä saumatessa kädet ruvella (kirjaimellisesti!) ja etupihan tulevaa nurmikkoa kastellessa kastelukannulla letkun korjausta odotellessa... Kylppäri alkaa olla kuitenkin valmiimpi kuin koskaan ja mitä enemmän sitä tuijotan, sitä enemmän hurahdan harmaaseen väriin...


  (Kuvat: Katso tarkemmat tiedot mun Pinterestista.)

Okei, valmistuva kylppäri ei ole ihan näin kirjava, mutta harmaa se on ja tummia laatikostoja on tulossa kanssa. Tasot on tosin päättämättä ja mulla on hirveä pakkomielle saada jonnekin asuntoon marmoria tai sen jäljitelmää...jotain kivaa pintaa! Odotan myös ihan hulluna niinkin typerää asiaa kuin, että saan järjestellä purnukoita kylpyhuoneen kaappeihin! Mutta kai sen ymmärtää, kun kaikki kosmetiikka on pyörinyt ympäriinsä helmikuusta asti ja viimeiset pari kuukautta on käyty vieraissa suihkussa....voitteko uskoa?!! Ehkä näillä sanoilla mä saan pientä armoa, ettei asukuviin tai asuntokuviin ole yksinkertaisesti riittänyt aikaa taikka motivaatiota...remontti kun ei ole se kaikista ihanteellisin tausta asukuvillekaan, heh!

Mutta nyt täytyy lopetella ja keritä vielä rautakauppaan ennen sulkemista. Ai niin, ns. nurmikko eli multa pitää vielä kastella. Ja sitten suihkuun ja punaviinilasi käteen. Vitsit mä niin odotan sitä hetkeä, että tästä kodista pääsee nauttimaan täysillä ja kerkiää taas vähän urheillakin. :)

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...