sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

beauty

Pitkästä aikaa täällä taas. On ollut taas niin paljon töitä, ettei yksinkertaisesti ole ollut aikaa taikka energiaa millekään ylimääräiselle. Aina välillä mielessä käy ajatus: mitä jos olisi vielä lapsia? En tiedä miten tästä arjesta enää selviäisi sen jälkeen. Hatunnosto kyllä kaikille vanhemmille ja varsinkin niille, jotka onnistuvat tekemään uraa samalla! Mulla on jo omankin elämän pyörityksessä tekemistä ja onhan tässä kaverin kanssa keksitty uusi termikin, joka sopii tähän hetkeen aivan mainiosti, nimittäin "olen oman elämäni koordinaattori". Tollainen pieni sisäpiiriläppä, ei ehkä aukea heti, mutta hemmetin hyvä juttu, jolle on naurettu kerran jos toisenkin... ;)

Juhannus oli kuitenkin tuottelias, jätin juomiset ja bilettämiset muille ja maalasin kolmen päivän aikana koko talon, edestä ja takaa, terassin ja kaiken muun....vaikka ulkona satoi lähes koko ajan, oli ihanaa olla tuntitolkulla ulkoilmassa ja tehdä jotain, missä unohtui kaikki työt ja arkiset asiat! :)

Kauan, kauan sitten, lupasin alkaa postaamaan useammin mun käyttämästä kosmetiikasta ja ajattelinkin tehdä paluun tänään blogiin juuri ko. aiheen tiimoilta. Tällä kertaa vuorossa mun arkimeikkiin kuuluvia tuotteita, joita ilman en enää voisi tulla toimeen. Toki pari muutakin tököttiä päätyy päivittäin naamalle, mutta tässä the tuotteet!


En ole koskaan ollut puuteri-ihmisiä, koska yhdistin puuterin yläastetyttöjen Anytime-puuterointiin viisitoista vuotta sitten, mutta testattuani MACin Prep+Prime puuteria transparent-sävyssä, olen ollut aivan myyty. Mulla on myös aika ohut ja läpikuultava iho kasvoilla ja luomien tasoittaminen on must joka aamu. MACin Paint Pot sävyssä Painterly on ollut loistotuote ongelman ratkaisemisessa ja se sopii hyvin pohjaksi myös luomiväreille. Arkisin käytän kuitenkin pelkästään tätä.

MACin kulmakynää ei joudu ikinä teroittamaan ja levityskin on mukavampaa kuin kynällä, sillä väri on geelimäisempi (?). Yleensä käytän ennen tätä MACin luomiväriä, jonka levitän siveltimellä, mutta nyt kun kulmat on taas värjätty tai kun on muuten laiska päivä, tämä toimii loistavasti myös yksinään. Myös väri on todella hyvä - sopi hyvin vaaleisiin hiuksiin, mutta sopii yhtä hyvin myös tummiin. Mulla on pitkät ripset, joten ripsien taivutus on must. Jos viikonloppuna ei ole menoa, saatan ainoastaan taivuttaa ripset, jos kyseessä on arkiaamu, niin käytän myös ripsiväriä. Tällä hetkellä vuorossa on Estee Lauderin Double Wear, mutta vuorottelen tätä Lancomen Hypnose Starin kanssa.

P.S. Taustalla vilahtaakin yksityiskohta uudesta kylppäristä, katto vielä puuttuu ja saunaprojekti jatkuu, mutta ainakin pääsee omaan suihkuun joka päivä! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...