tiistai 24. kesäkuuta 2014

A Woman's Right to Shoes

On jo pitkään tuntunu siltä, että Helsingin kaupoista ei löydy mitään ostettavaa enkä sitten enää ole jaksanut edes lähteä kaupoille. En oikeastaan tiedä olenko koskaan edes tykkännyt varsinaisesta shoppailusta eli päämäärättömästä kaupoissa pyörimisestä. Yleensä mulla on mielessä jotain ja teen kauppoihin täsmäiskuja. Verkkokaupat ovat taas heikkouteni, niihin on kiva uppoutua ja ulkomaisista liikkeistä löytyykin paljon enemmän kaikkea kivaa. Varsin onneton tilanne Suomessa on kenkien osalta, mun mielestä. Kaikkialla on samoja kenkiä ja 38,5 kokoisia kenkiä on mahdoton löytää. Netistä taas en ole kovinkaan paljon uskaltanut kenkiä ostella, koska haluan sovittaa niitä ensin.

outfit 1


Nelisen vuotta sitten Lontoosta ostamani French Solen ballerinat ovat kuitenkin osoittautuneet todella hyviksi, mutta kun niille ei tällä hetkellä ole toisia vaihtokesäkenkiä olemassa, niin nekin ovat alkaneet pikkuhiljaa kulua. Viime viikolla tein siis jotain mitä en ole tehnyt ikinä - ostin viikon aikana netistä neljä paria kenkiä eivätkä yhdetkään olleet alessa, auts.

outfit2

Kolmet kengät neljästä ovat kuitenkin French Solen kenkiä ja kaksi paria ovat vielä ihan samaa mallia kuin mun vanhat kengät. Kaikki kengät ovat matalia kenkiä, enkä voisi parempia nyt toivoakaan, kun selkäkipu yllätti jälleen. Töitä tehdään nyt kotitoimistolla droppien voimalla, hiukset pysyvät sotkunutturalla ja vaatetukseksi kelpaa kylpytakki tai hyvässä lykyssä verkkarit, joita en sitten otakaan pois ennen kuin on pakko ja menen nukkumaan. Lääkkeet varmasti auttavat parin päivän päästä, mutta veikkaanpa että korkoja en uskalla laittaa jalkaan ainakaan viikkon, ehkä sitten lomalla.... :)

outfit3

Hyvät kengät tekevät arjesta paaaaaljon mukavampaa ja viimeistelevät asun kuin asun. Okei neljä paria kenkiä ja yksi mäsä pari eivät ehkä ole paljoa monelle naiselle, mutta mä koen, että homma saattoi ehkä lähteä yhdellä parilla lapasesta, haha. Toivon vaan, että kaikki kengät sopivat jalkaan ja pyörittelen mielessäni mahdollisia asukokonaisuuksia...parempia päiviä odotellessa! :)

outfit4


Mitäs tykkäätte näistä asukokonaisuuksista? Leo-kengät pitäisi tulla kotiin toimitettuna tänään ja mustat slip onit sekä parit ballerinat ovat tulossa French Solelta.... :)

outfit 4 & 5


Tällaista tällä kertaa, palataan taas uusilla aiheilla! Mukavaa viikon jatkoa ja pysykää terveinä, toisin kuin minä! :)


P.S. Leo-kengät tulivat tässä välissä ja ovat siis Michael Korsin. Muistinkin heti, miksi en koskaan tilaa kenkiä netistä - ne oli liiiiiiian isot, vaikka sivuillä väitettiin, että vastaavat eu kokoa 39! Kengät ovat ainakin kokoa liian suuret ja vastaavat helposti 40,5. Ja kun googlettelin, niin löysinkin yhden sivuston, jonka mukaan MK:n koko 9 vastaa nimenomaan eu kokoa 40,5!!! Selvittelen nyt vaihto- tai palautusmahdollisuuksia Luisaviaroman kanssa, kun väittivät ihan muuta, mutta toki, jos joku on todella nopea ja haluaa ostaa kengät itselleen, niin laittakaa viestiä, hinta 150€! Blaaah....


4 kommenttia:

 1. Kivat leo-kengät! Mistä ne on? :)

  VastaaPoista
 2. Oon kans viime vuonna tilannut Korsin baltsut tilasin oman koon 39 ja nehän oli tosiaan todella isot. Tippuivat jalasta. Eikun palutukseen ja 38 tilalle. Ne olikin sopivat. Hilfigerillä sama homma kengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei kanssa ollut Korsista mitään kokemusta, mutta halusin eläinkuosiset slip onit. Nämä oli niin kivannäköiset, että päätin tilata. Monen sähköpostin jälkeen sain vaihtaa kengät maksutta toiseen kokoon kun selvisi, että Korsin 39 vastasikin oikeesti 41!! Nyt kengät on palautettu ja uudet jo matkalla tänne! :) Toivottavasti ovat paremmat! :)

   Musta on kyllä tullut aikamoinen verkkokauppaekspertti, tälläkin viikolla lähetin pari pakettia lähetin mukana maailmalle...hih! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...