maanantai 9. kesäkuuta 2014

10 hyvää syytä käyttää muotoilevia alusvaatteita

Viikonloppuna kavereiden kanssa tuli puheeksi muotoilevat alusvaatteet ja ajattelin vinkaista teille yhdestä hyvästä vaihtoehdosta näin kesän ja kesäjuhien kynnyksellä! Itsehän liputan aina ja kaikille muotoilevia alusvaatteita ja omistan niitä aika monelta merkiltä ja monessä värissä. Tässä onkin myös muutama hyvä syy käyttää alushameita, -mekkoja ja muita vaihtoehtoja.
(Tässä kuvassa on yksi erittäin hyväksi havaittu vaihtoehto H&M:ltä!! Katso kaikki täältä.)

1. Kangas laskeutuu paremmin ja vaatteet istuvat paremmin. Hyvät alusvaatteet eivät siis kiristä, purista, eivätkä pienennä, vaan luovat muotoja oikeisiin paikkoihin ja tasoittavat siluettia.

2. Kun vaatteet istuvat hyvin ja korostavat vartalon hyviä puolia, myös mieli kohenee, ryhti paranee ja itsevarmuus kasvaa. Parhaimmassa tapauksessa työpaikkahaastattelusi menee paremmin.

3. Jos muotoilevat alusvaatteet tuntuvat epämukavilta, olet ostanut väärää kokoa tai väärää mallia.

3. Jos koet, että muotoilevat alusvaatteet on noloja tai rumia, silloinkaan et ole vielä löytänyt niitä oikeita. Tutustu esimerkiksi Victoria's Secretin vaihtoehtoihin, löytyy pinkkiä ja eläinkuosia... :)

4. Jos ajattelet, että kyseessä on isojen ihmisten vaatekappale, mietipä sitä, miksi muotoilevia alusvaatteita saa myös koossa XS?

5. Jos et tiedä, mikä on VPL niin se on yhtä kuin Visible Panty Line eikä tätä voi suositella kenellekään eikä missään olosuhteissa.

6. Jos haluat mekon päälle ruokaravintolaan mennessäsi, valitse löysä mekko tai kokeile alusmekkoa, joka toisin kuin alushame, ei paina vyötäröltä.

7. Jos muotoileva alushame ei istu vaatteen alla, pilkottaa helman alta, kuultaa läpi tms. niin kokeile sukkahousuja, jossa on tukeva housuosa.

8. Jos rakastat valkoisia housuja kesällä, et omista mallinlaihaa takapuolta (en minäkään), etkä halua kesäkuumalla pukea alle muotoilevia housuja, harkitse pidempää paidanhelmaa tai etsi housut tarpeeksi paksusta ja tukevasta kankaasta. Pinkit stringit ja valkoiset pellavahousut ovat vaihtoehto, jota ei voi lämmöllä suositella.

9. Hinta ei ole ratkaiseva tekijä kun etsit täydellistä vaihtoehtoa. Halpa ei välttämättä ratkaise ongelmia, sen sijaan helmasi liukuu ylös tai vatsasta puristaa ja lopulta jää fiilis, ettei vaatteesta ollut mitään hyötyä, ongelmia vaan. Mutta totuus on se, ettei kalliskaan vaihtoehto ole aina se paras. Kokeilemalla selviää ja on hyvä muistaa, että alusvaatteet ovat vähän niinkuin käsilaukkuja, on turha etsiä yhtä vaihtoehtoa, joka sopisi tilanteeseen kuin tilanteeseen.

10. Muotoilevien alusvaatteiden lisäksi on olemassa tavallisia alushameita ja mekkoja. Ne eivät kiristä, purista eikä latista, mutta tekevät vaatteista vähemmän läpikuultavia, piilottavat varsinaiset alusvaatteiden rajat ja säästävät vaatteita. Itse asiassa tällainen hame olisi itselläkin kiikarissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...