sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Summer inspiration: Ugg Lucianna

Summer outfit

En tiedä johtuuko auringosta, uudesta kesähatustani, jota en ole päässyt käyttämään Dubain jälkeen, vai kenties jopa uusista Uggin kiilakorkosandaaleistani :) , mutta mielessä pyörii nyt hulluna kaikennäköiset kesäiset asukokonaisuudet. Tässä yksi visioistani - asu, jonka kuvittelen mielessäni päälleni kun lähden ekalla lomaviikolla viikoksi Pärnuun.

Kyseisiä Uggin sandaaleita olen muuten katsellut jo parina edellisenäkin kesänä, mutta en raskinut lähteä tilaamaan niitä netistä, sillä koko mietitytti ja hintakin tuntui suolaiselta, samalla kun ei ollut varmuutta siitä, tuntuvatko kengät hyvältä jalassa ja pysyvätkö ne edes jalassa pelkillä nauhoilla... Tänään törmäsin samaiseen pariin Stockalla ja niinhän siinä sitten kävi, että kengät lähtivät mukaani.  Sandaalit tuntuvat pikatestauksen jälkeen äärimmäisen mukavilta ja tukevilta, mutta koko yllätti, sillä päädyin kokoon 38 ja netistä olisin tilannut 39. Hyvä siis näin!  

Ihailin tovin myös raidallisia sandaaleita, mutta villinä kenkähirmuna päädyin villiin mustaan. Mutta olisi ne raidallisetkin aika ihanat ruskettunutta ihoa vasten...ties vaikka sitä innostuisi hankkimaan jossain vaiheessa toisetkin. Jos Uggin sandaalit kiinnostavat myös niin tässä on muutama vaihtoehto. :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä. / Commercial links.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...