sunnuntai 4. toukokuuta 2014

new bedroom

Tiedättekö sen tunteen, kun romonttia tehdään koko asunnossa ja samaan aikaan? Vaikka moni huone on ollut asuttavassa kunnossa jo pidemmän aikaa, silti joka huoneesta on puuttunut jotain - makuuhuoneesta verhot ja kattolistat, keittiöstä baarituolit, olohuoneesta taulut, kellot ja kaiuttimet, kylppäristä laatat ja suihku, vessaa ei ole vielä aloitettu, ainoastaan purettu osittain, eteinen vaatisi ovien vaihtoen mutta sitä ei kannata tehdä ennen kuin kylppäri on valmis, tuulikaapin lattia odottaa maalausta, mutta sitäkään ei kannata tehdä ennen kuin isommat muutokset on tehty ja vastamaalatun lattian vahingoittuminen on minimoitu....

Ja tiedättekö sen voitontunteen, kun jokin pieni asia tulee hoidettua ja sen pääsee vetämään yli...? :)Koska tänään sain vihdoin laitettua makkariin verhot ja pimennysverhokin on nyt vaihdettu likaisesta 60-luvun Marimekosta valkoiseen ja simppeliin, ajattelin tämän virstanpylvään kunniaksi laittaa ensimmäiset asuntokuvat myös tänne blogiin. :)


Päätin säilyttää edellisen asunnon päiväpeiton, tyynyt ja yöpöydät, mutta uudistin ilmettä toisenlaisilla tapeteilla, valaisimilla ja verhoilla. Mun makuuni täydellinen tapetti löytyi Kelly Hoppenin mallistosta ja samalta suunnittelijalta olin saanut pakkomielteen myös katosta roikkuvista yövaloista. Sähkötyöt oli hieman haasteellisia ja katkaisijat jäivät turhan kauas sängystä, mutta ongelma ratkesi kahdella pikkuruisella kaukosäätimellä, joita pidetään yöpöydillä tai laatikoissa.

Koska ikkunan takana saattaa olla hieman liikennettä, halusin rauhallisen verhorivin, joka toimisi päivisin myös pienenä näkösuojana, mutta päästäisi kuitenkin valon läpi. Parempaa valmisverhoa etsiessä päädyin Ikean superhalpaan versioon, mutta toimii tämäkin ihan hyvin. Nyt kun yöpöydillä ei ole enää valaisimia vaan ruhtinaallisesti tilaa, kaipaisin vain tuoreita pioneita yöpöydille mieltä piristämään... :)

Makuuhuoneen toisesta päädystä löytyy mun nykyinen kaapisto/walk-in closet, mutta sen esittelen sitten myöhemmin, kunhan paikat on siivottu. Tällä hetkellä kaikki purkit, purnukat, föönit ja toiseen huoneeseen kuuluvat kamppeet pyörivät jaloissa, joten näky ei ole niin kaunis, kuin toivoisin. :)

Tuntuuko teistäkin siltä, että viikonloput menee aivan liian nopeasti?!! Mä en vaan voi olla stressaantumatta maanantaista....huoh.

4 kommenttia:

 1. Aaaaaaaaaahh..aivan järisyttävän upea!! Innolla (ja malttamattomana) jään odottelemaan muita remontoituja ja sisustettuja huoneita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Mä olen kyllä kanssa aika tyytyväinen lopputulokseen, jostain syystä makkari oli edellisessäkin huoneessa mun suosikkihuone... Mutta onhan toi uusi keittiökin aika kiva.... siitä ei itse asiassa puutu enää muuta kuin ne baarituolit ja mahdollisesti liitutauluseinä. Ja sit kun niistä on selvitty, niin sormet syyhyy vaihtaa kaikki kodinkoneet, vanhat kun ei enää mitenkään päin sovi keittiön väreihin, hih! ;)

   Poista
 2. Ihana makkari! Meillä on ihan sama homma, vessa vasta aloitettiin ja blaah :D Tosin aika budjettiratkaisuilla mennään. Saimme Pukkilan laatat ilmaiseksi, mutta nyt en olekaan tyytyväinen lattian väriin, vaan haluaisin mustan. Kauhea pohdinta, että mitä teen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siis oletteko jo laatoittaneet lattian ja haluaisitkin vaihtaa väriä? Miten olisi laattamaali? Meillä on esimerkiksi tuulikaapissa likaisia beigen värisiä laattoja, niin ajattelin maalata ne kiiltävällä mustalla laattamaalilla, kunhan pahimmat roudaukset ja likaisimmat hommat on tehty. Hintakaan ei ollut superpaha, mutta riippuu toki neliöistä...jos laatat ei ole vielä lattiassa kiinni, niin voihan se olla että löytyy uudet laatat jostain halvemmalla... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...