lauantai 17. toukokuuta 2014

Farang kokemuksia


Eilisen ohjelmassa oli synttärijuhlat Farangissa. Mulla oli hirmuhyvät muistot Gaijin-ravintolasta ja olin kuullut paljon hyvää myös Farangista. Alkuilta oli lupaava: käytiin Teerenpelissä, jossa join pitkästä aikaa mustikkasiiderin - en muistanutkaan miten hyvä after work -paikka Teerenpeli olikaan!

Sen jälkeen siirryimme Farangiin. Alkudrinkki (muistaakseni Happi boi) oli yksi parhaimpia drinkkejä, joita olen koskaan maistanut, ihanaa kookoskermaa, makeutta ja kirpsakkaa makua sekaisin! Suosittelen lämpimästä. Lisäksi juoma tarjottiin hauskalla tavalla metallisesta mukista. :) Myös sashimi oli hyvää.

Muuten en sitten tiedäkään mitä kävi. Voiko eilisen perusteella päätellä, että Pohjois-Aasian maut ovat enemmän mieleeni kuin Kaakkois-Aasian? Ehkä. Joka tapauksessa Farang hävisi miljööltään Gaijinille ja muistutti liikaa yliopistoaikojen vanhoja rakennuksia. Testing menun annokset olivat vähän liikaa jotain: Liian suolaisia (pehmeäkuorinen taskurapu!!!), liian makeita (possua palmusokerikaramellissa) tai liian isoja/rasvaisia, käytännössä kaikki annokset kolmannesta seitsemänteen. Paras tunne ravintolassa on se, kun tekisi mieli vähän lisää, vaikka vatsa on jo täynnä, eilen kuitenkin kävi niin, että mulle tuli kirjaimellisesti huono olo neljännen annoksen kohdalla! Leipää en enää edes jaksanut maistaa.

Älkää ymmärtäkö väärin - annokset olivat kivan näköisiä, viinipaketin juomat sopivat hyvin tarjolla oleviin annoksiin, palvelu pelasi, mutta mielessä oli pitkään se, että pääsisipä jo kotiin, saisi housut pois jalasta ja sikiöasentoon. Ehkä mun vatsa ei vaan kestä tällaista makujen ilotulitusta, mutta eipä seuralainenkaan ollut sen paremmassa kunnossa! Gaijiniin menen varmasti uudestaan, mutta Farang taisi tulla nähdyksi.

Te, jotka olette käyneet kyseisissä ravintoloissa tai olette maistaneet mm. pehmeäkuorista taskurapua, niin oliko se teidän mielestä ubersuolaista? Taisin juoda 2,5 lasia vettä kyseisen annoksen aikana, mutta tarjoilija ei kommentoinut toteamustani millään tavalla. En sitten tiedä, ehkä mä en vaan ymmärrä hifistelystä mitään.... :)

2 kommenttia:

 1. Gaijin on myös ehdoton suosikkini, ei ole sen voittanutta. Paitsi Ragu oli kyllä aika tasoissa myös..
  Farangissa on tullut käytyä pari kertaa ja se on ihan ok, aika lähellä kuitenkin. Boulevard Social ei oikein nappaa ja Bronda nyt oli pettymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, jotenkin eilisen jälkeen tuntuu että voin luottaa sun mielipiteeseen ja jättää kaksi viimeistä kokeilematta. Itse en ole mennyt aikaisemmin, koska menu ei napannut, mutta nyt tuntuu, että muutenkin ravintolat ratsastaa enemmän nimellä kuin ruoalla...harmi sinänsä. Täytyy sitten vaan pysytellä tutussa ja turvallisessa Gaijinissa ja etsiä uusia suosikkeja muualta! Ragua pitää varmaan testata... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...