torstai 22. toukokuuta 2014

cable knit cardigan


(Kuvat: Google)

Kollaasin kuvat eivät ehkä suoraan kuvaa sitä, mitä haluaisin teiltä kysyä, mutta pääseehän näilläkin tunnelmaan. Joka tapauksessa, olen yrittänyt etsiä hyvin pitkään pidempää neuletakkia, joka olisi villaa tai puuvillaa, vaalean sävyinen, ei lepakkohihoja tms. ja kuvio voisi olla joku tollainen palmikko tai vastaava....voisi kuvitella, että noita on joka paikassa, mutta eipäs muuten ole!! Aina jokin mättää, yleensä joko tuo mainitsemani hihamalli tai materiaali. Ja jos palataan hetkeksi kuviin, niin ei ollut muuten helppoa löytää edes kuvia sellaisesta neuletakista jonka haluaisin. Siispä kysyn teiltä, oletteko törmänneet mihinkään vastaavaan neuletakkiin lähiaikoina??

Ja pikaisesti kuulumiset. Mä olen ihan superväsynyt, työtunteja on taas hirmuinen määrä takana ja univelkaa ainakin yhtä paljon. Mun tekisi niin paljon mieli ulkoilla, urheilla, laittaa kotia, olla koirien ja ystävien ja perheen kanssa. Mun tekisi mieli lähteä ostoksille, brunssille tai edes päikkäreille, mutta mä just ja just kerkiän ruokakauppaan ennen sulkemisaikaa, nakitan pankkiasiat muille jos vaan mahdollista, syön eineksia ja siirrän varpaankynsien lakkaamista, piilottaen odotellessa varpaat umpinaisiin kenkiin, heh. Blogista puhumattakaan. Haluaisin panostaa blogiin, mutta todellisuus ei aina vastaa ihannetilaa. Onko kellään ruudun toisella puolella samanlaista oravanpyöräoloa? Onneksi kesää ja lomaa kohti mennään, joten ei auta kuin mennä päivä kerrallaan...josko viikon päästä alkaisi kylppäritilanne näyttää jo vähän paremmalta..? :)

P.S. Huomaa muuten, että väsyneenä kirjoittamisesta ja lukemisesta ei tule mitään! Lauseiden muodostaminen tuntuu vaikealta ja samoja lauseita joutuu lukee uudestaan ja uudestaan, eikä silti saa enää omista ajatuksista kiinni. On vissiin aika mennä unten maille.... Kuullaan taas! :)


2 kommenttia:

  1. Ollaanko me samassa firmassa töissä? ;) Täällä on kyllä aivan täysin samat fiilikset, enpä voisi enempää yhtyä noihin mietteisiin!! Tein eilen töitä lähes ilman taukoa 08.30-01.25, edes ulkona en ehtinyt käymään (tein eilisen etänä kotoa niin ei tullut astuttua ovesta ulos ollenkaan). Jopa viikonloppu kuluu enemmän tai vähemmän työkoneen kanssa. Tsemppiä, kyllä se kesäloma onneksi on aika lähellä! Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Tuntuu, että liian moni on tänä päivänä oravanpyörässä, mutta mikä pahinta siitä ei pääse pois. Sitä on vaikeaa selittää ihmiselle, joka ei ole samassa tilanteessa, aina töistä ei vaan pääse irtautumaan vaikka kuinka haluaisi... Jaksamista sullekin! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...