sunnuntai 25. toukokuuta 2014

blue shirt


(Kuvat: Lainattu, lisätietoja, katso mun Pinterest-sivuja.)

Mulla on aina ollut tietynlainen viharakkaussuhde vaaleansinisten kauluspaitojen kanssa. Olen omistanut niitä ainakin kolme, mutta yhtäkään en ole kunnolla käyttänyt. Idea vaaleansinisesta kaulustapaidasta on ihana ja se vangitsee aina huomioni kaikissa kuvissa, mutta itseni päällä en ole tätä vaatekappaletta saanut toimimaan millään. Senpä takia en myöskään raskinut laittaa paitaan enempää kuin sen 15 euroa tai mitä Hennesin paidat nyt ikinä maksaakaan. Myin kaikki paitani loppujen lopuksi pois ja jossain vaiheessa totesin, että ongelma ei ollut paidassa itsessään vaan siinä, etten ollut löytänyt sitä täydellistä vaaleansinistä paitaa.

Viikonloppuna löysin täydellisen silkkisen yksilön, mistäs muualtakaan kuin Zarasta. Vanhat huonot kokemukset estivät kokeilemasta paitaa jo aiemmin keväällä, mutta nyt sovitettuani sitä tiesin, että paidalle tulee lukuisia käyttökertoja, huomisesta alkaen! Pituus, väljyys, väri, malli....kaikki oli kohdallaan ja silkin keveys tuntuu erityisen ihanalta päällä, varsinkin näin lämpiminä päivinä. Helppoa paidan ostaminen ei kuitenkaan ollut, sillä Jumbon myymälässä olevassa ainoassa kappaleessa oli tahra ja keskustassa toisessa paidassa oli tahra ja toisen mä onnistuin nappaamaan itselleni. Itse paidalla ei loppujen lopuksi ollut hintaa edes 50 euroa, mutta bensoihin meni rahaa sitäkin enemmän ja aikaa kului jonottaessa milloin missäkin... Mutta, onpahan huomenna ja monena muuna maanantaina asukriisi ratkaistu!

Päätinkin heti fiilistellä uutta ostostani ja selailla Pinterestistä ideoita, mihin kaikkeen paidan voisi yhdistää. Ei muuten mikään huono vaatekappale olekaan, sopii nimittäin lähes mihin vaan! :) Onko täällä muita vaaleansinisten paitojen ystäviä tai vihollisia? Minkä kanssa tykkäätte käyttää paitaa?

2 kommenttia:

 1. Noista vaihtoehdoista vihollinen sitten! Mun paidat on valkoista, nudea, roosaa, ja mielellään väljänä, rentona mallina. Vaaleansinisen yhdistäisin varmaan tummansiniseen hameeseen.

  Tiitii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten jännää, kun alkaa miettiä, niin jokaisella on kaapissa yleensä tiettyjä värejä ja niitä on paljon! Mun kaappi on nimittäin täynnä mustaa, harmaata, valkoista, beigeä ja jos jotain värejä/kuoseja etsii, niin se on punainen, pinkki, leopardi ja tummansininen. :) Ja joo, väljistä paidoista tykkään minäkin, uusin ostokseni on kanssa väljä, kevyt ja ihanan raikkaan näköinen! :) Tulisipa lisää lämpimiä päiviä!

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...