maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vichy Capital Soleil BB-voide

Vaikka loma tuntuukin toisinaan hyvin kaukaiselta, mieleni on yhä enemmän ja enemmän siirtymässä Dubain maisemiin. ;) Kävin tänään apteekissa ja jonottaessani vuoroani päätin tutkailla Vichyn hyllyä. Oletteko muuten huomanneet, että keskimäärin apteekissa ei saa koskaan shoppailla rauhassa? Reseptiasiakkaana joutuu aina jonottamaan, mutta meikkihyllyyn ei saa koskaan uppoutua, sillä heti joku farmaseutti roikkuu hihassa kiinni.... Noh, tänään oli aikaa ja lopputulos oli heti erilainen!


Lomafiiliksissä iskin silmäni aurinkotuotehyllyyn, mutta mikä parasta löysin aurinkotuotetestereitä. Eikä ihan tavallisia, vaan BB-voidetta 50 suojakertoimella! Olen tehnyt jo muutaman matkan testereiden voimalla ja huomannut, että kyseessä on äärimmäisen helppo ja kätevä matkustapa! Ja koska Dermalogican kaikki testerit alkaa olla nyt loppu, niin hieman jännittää miten iso purkkimäärä mulla tulee olee ensi viikolla, heh...? Kaikki apu on siis tervetullutta ja toivottavasti tämä tuote korvaa vähintäänkin meikkivoiteen. Noin yleisesti olen ollut myös erittäin tyytyväinen kokeilemiini Vichyn tuotteisiin ja mm. puhdistusvaahto, jota käytän on ihan ehdoton suosikkini (siitä joskus myöhemmin lisää)!


Nappasin varmuudeksi kolme pakettia mukaani (kun en voinut yhteenkään lopettaa), mutta huomasin kotona, että olin ottanut kahta erilaista tuotetta. Toinen näköjään antaa mattapintaisen ihon (ei välttämättä yhtään huono vaihtoehto hikoillessa) ja on tarkoitettu rasvaiselle ja sekaiholle, kun taas toinen tekee ihosta pehmän ja säteilevän (normaalille ja kuivalle iholle).

Mun iho on normaali, kuiva tai sekaiho vuodenajasta riippuen ja rehellisesti sanottuna, en tiedä yhtään mitä odottaa Dubaissa, sillä tällä hetkellä ihoni on "talvitunnelmissa", mutta saapi nähdä miten yhtäkkinen aurinko siihen vaikuttaa. Dubain ilmastosta tai vedestä ei myöskään olen havaintoa ja Las Vegas opetti, että vääränlainen vesi saattaa tehdä ihmeitä (eikä niinkään positiivisessa mielessä) parissakin päivässä!


Odotukset ovat siis kovat, mutta ehkäpä tästä vielä tulee mun uusi kesäsuosikki. Kävin mielenkiinnosta tutustumassa tuotteeseen paremmin myös Vichyn sivuilla ja liityin postituslistallekin. Tiesittekö, että Vichyn sivuilla on sellainen osio, jossa voi saadan oman ihon analyysin ja ilmeisesti myöhemmin tulee sitten sähköpostiin tuotetietoa, juuri omaan ihotyyppiin liittyen? Saas nähdä miten toimii, nimittäin ihon värin määrittely tietokoneen ruudulla hieman epäilytti... ;)

Onko teillä kokemusta tästä tuotteesta tai löytyykö teidän kylppärin kaapista mitään muuta suosikkia Vichyn perheestä? :)

(Yksi kuva lainattu: Vichy.fi)

2 kommenttia:

  1. Farmaseutti roikkuu hihassa... sitä kutsutaan palveluksikin ja siitä voi kohteliaasti kieltäytyä jos et tarvitse apua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farmaseuttiko kommentoi vai anonyymi vaan? ;) tiedän kyllä mitä on asiakaspalvelu, miten asiakasta kuuluu lähestyä ja miten asikaspalvelijoille parhaimmillaan ja pahimmillaan vastataan, onhan sitä itsekin tullut tehtyä monta vuotta... Ero on kuitenkin siinä mitä tapahtuu sen jälkeen kun asiakas kohteliaasti kiittää ja kieltäytyy palvelusta - siitä seuraa joko kaupat tai pettymys. Ja se että on hyvä asiakaspalvelussa vaatii äärimmäisen herkkiä tuntosarvia ja tilannetajua... :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...