sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vestiaire Collective


Instagramin seuraajat kenties jo huomasivat, että laitoin Vestiaire Collectivelle tilauksen viikonlopun aikana, mutta ajattelin vielä täällä blogin puolella kertoa lyhyesti omasta kokemuksestani kyseseisestä verkkokaupasta.

Jos Vestiaire Collective on jollekin vielä tuntematon, niin voin lämpimästi suositella ja tässä lyhykäisyydessään mistä on kyse:

Vestiaire Collective was launched in 2009 by a team of 6 founders (including Sebastien Fabre, CEO) who recognised the need for an online platform that allowed people to buy and sell luxury pre-owned fashion. Vestiaire Collective creates a unique environment where all items are authenticated and checked before reaching the seller, thereby eradicating the risks of purchasing counterfeits, mis-selling or mis-pricing items.

Itse laitoin ensimmäisen tilaukseen Vestiairelle helmikuussa, vaikka olinkin vieraillut heidän sivuillaan jo lukuisia kertoja aiemmin. Maaliskuussa mulla oli tosiaan synttärit ja päätin hankkia itselleni lahjaksi Balenciagan kiilakorkonilkkurit. Olin etsinyt kiilakorkoisia, hameen pariksi sopivia nilkkureita pidempään, eikä oikein mikään muu malli kolahtanut. Balenciagasta oli kuitenkin jatkuvasti koot myyty loppuun ja hintakin oli mm. Nathalie Schutermanilla niin kova, että pisti hieman miettimään...


Kuin tilauksesta satuin löytämään Vestiairelta haluamani nilkkuriparin sopivasti ennen synttäreitäni ja vieläpä yli puolet halvemmalla. Kenkien mukana sain laatikon ym. tilpehöörit ja kengät olivat käytännössä katsoen lähes uudet - nahkaisessa kengänpohjassa näkyi vain ihan pikkaisen kävelyn jälkiä. En ole koskaan ollut kirppari-ihmisiä, mutta tällaiset löydöt ovat kyllä kullan arvoisia! Toki Vestiairella myydään eri kuntoisia ja ikäisiä tuotteita, mutta kannattaa vaan lukea tarkkaan tuotekuvaukset ja katsoa kuvat jne...

Viikonloppuna tein sitten toisen löydön ja toivon, että koko osuu nappiin. Sama tilanne tässäkin - nahkatakki, jota olin pitkään katsonut täydellä hinnalla, mutta en vaan raskinut ostaa (lue: ei ollut varaa), sopiva koko, ja tosiaankin tämän talven mallistoa, joten vaikka edellinen omistaja olisi halunnutkin, niin ei olisi kerinnyt käyttää takkia kuin muutaman kerran ja sehän on käytännössä sama kuin ostaisi Zarasta vaatteen, jota on sovitettu useamman kerran! :)

Viimeksi paketti tuli perille parissa viikossa, joten nyt kuumeisesti odottelen, että saan uuden ostokseni täydentämään kevätlookkiani. Toivon todella, että takki istuu hyvin ja jahka kaikki menee hyvin, niin voin näyttää siitä kuvia ja kertoa menikö töinenkin ostoskerta yhtä onnistuneesti kuin edellinen. Ja mikäli uusi takki on hyvä, niin mä en tule muita nahkatakkeja enää käyttämään ja sehän tarkoittaa sitä, että voisin laittaa lähes uuden Zaran nahkatakkini myyntiin täällä. Onko kenelläkään tarvetta?? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...