sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sophie la Girafe Baby - vinkki vauvoista vaariin


Multa on pyydetty kosmetiikkavinkkejä ja niitä nyt sitten tulee tänne aina välillä. Viimeisimpänä toiveena kaveri pyysi, että kirjoittaisin uusimmasta rasvatulokkaastani, jonka otin jo alkuvuonna käyttöön, mutta en ole vieläkään täällä esitellyt. Kyseessä on Sophie la Girafe Cosmetics -vauvanhoitosarja. Mulla nyt ei ole vauvaa, eikä ole toistaiseksi tulossakaan sellaista, mutta olen äidiltäni lapsesta asti oppinut, että vauvanhoitoon tarkoitut tuotteet sopivat hyvin myös aikuisen iholle. En välttämättä käytä niitä päivittäin enkä meikin alle, mutta tuotteet voivat olla todella hyviä kuivan ihon hoitoon tai esim. nänänpielien hoitamiseen nuhan aikana. Ja vauvantalkki voi olla jossain tilanteissa jopa parempi vaihtoehto kuin kuivashampoo. Se sopii myös rasvoittuvan ja akneihon hoitoon!


Tämän rasvan ostin tosiaan alkuvuonna ja olen käyttänyt sitä talvella kuivilla aluella yövoiteena ja hyvin toimii! Iso plussa tuotteille myös kivasta ulkoasusta. Kuten tulette myöhemmin huomaamaan, muhun vetoaa kaikki simppelit ja valkoiset pakkaukset, mutta on tuo Sophiekin ihan syötävän ihana! Mä en edes kehtaa myöntää, että olen meinannut ostaa itselleni lelun parikin kertaa, mutta jos jonain päivänä saan lapsia, niin huone pyhitetään aivan varmasti kirahveille, heh! ;)

Ja koska tuote sopii niin lapsille kuin aikuisille, niin sanoisin, että varsinkin matkoilla tilan säästämiseksi nämä tuotteet voisi olla sellaisia, jotka kannattaa pakata mukaan. Voiteesta löytyy myös rasvaisempi tuote esimerkiksi talviulkoiluun ja sitäkin voi olla hyvä pitää mielessä, jos tykkää esim. hiihtää tai lasketella ja varsinkin jos ulkoilee lasten kanssa pitkään kylmällä ilmalla.

Tässä välissä pieni mainos: Bags, Boots & Beyond löytyy nyt Facebookista ja oikealla sivubannerissa on linkki, josta pääsette sivuille. Tämä on uusi aluevalloitus blogilleni, sillä en ole itse koskaan hurahtanut kyseiseen some-kanavaan, mutta katsotaan miten se lähtee elämään. Jotta sivuja olisi järkevää päivittää, niin sinne olisi tietysti kiva saada seuraajia. Siispä kannustan kaikkia FB-käyttäjiä tykkäämään, sillä heti kun teitä on sopiva pyöreä luku kasassa, voisin järjestää tykkääjille jonkun kivan kesäisen arvonnan... Miltä kuulostaa? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...