keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

shoe tips

Ah, vihdoin välipäivä ja aikaa nukkua! Moni teistä on varmasti jos ottanut skumperoo ja valkoinen lakki on päässä, mutta itse suuntasin rennompiin maisemiin saunomaan, syömään uunissa muhivaa pataa ja juomaan viiniä. Niin ja nukkumaan! :)


Koska viime aikoina töitä on ollut paljon ja väsymys on näin, voisko sanoa, kesälomien kynnyksellä ihan tapissa, tekee mieli päästä työpukeutumisessakin vähän helpommalla. Tilanteet ovat kuitenkin vaatineet korkokenkiä ja mun on täytynyt viime päivinä todeta, että Pradan kenkäni, jotka ostin viime syksynä, ovat olleet varsinainen pelastus!! Ensinnäkin kengät näyttävät superkivoilta, mutta mikä parasta niissä tuntuu olevan Louboutineja huomattavasti leveämpi lesti ja alle 10cm korko - mutta näyttävätkö ne siltä päälle päin? Ei. Mä en yleensä edes osaa kävellä matalilla koroilla, mutta näillä on todella tukeva ja luottavainen olo.


Kengät ovat ihanaa mokkanahkaa, mutta se on myös yksi syy, miksi en uskalla käyttää niitä ulkona. En vaan usko, että sade tai hiekoitettu tie tekee näille hyvää... Mutta työkäyttöön kengät on ihan superhyvät, joten voin lämpimästi suositella, että tutustutte Pradan valikoimaan seuraavan kerran kun etsitte työkorkkareita! :) Itse sovitin aikanaan kahta paria, mutta nämä vei kyllä heti voiton - tunne jaloissa oli mielettömän hyvä vaikka sovitinkin kenkiä väsyneillä jaloilla ja rakoilla... ;)

Hauskaa vappua kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...