sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Lumene Apricot Nude


Jos näkisitte mun koko huulituotekokoelman ette uskoisi, että se kuuluu mulle. Minäkään en meinaa aina uskoa...  Olen etsinyt täydellistä huulipunaa "nude" huulien aikaansaamiseen, mutta lukuisista, kivoistakin, yrityksistä huolimatta lopputulos ei ole ollut se mitä alunperin hain. Ja monesti olenkin päätynyt käyttämään värillisia huulipunia.Halusin huulipunan, joka näyttäisi sopivan kiiltävältä ja luonnolliselta, väri olisi lähellä huulten omaa sävyä, ja huulipunasta olisi jopa vaikeaa sanoa, onko huulilla huulipunaa vai huulirasvaa, mutta huulet näyttäisivät kuitenkin selvästi huolitelluilta, mitä huulirasvalla ei luonnollisesti saa aikaiseksi.Nyt rumpujen pärinää......tittitidiiiii....Täydellinen huulipuna löytyi vihdoin viikko sitten Lumelta, random Prisma-reissulta, kun piti hakea lähimmästä kaupasta maitoa ja leipää. Älkää kysykö miten eksyin maitohyllyn sijaan kosmetiikkaosastolle, heh...mutta lopputulos ratkaisee! ;)


Nyt oli siis pakko vinkata kaikille, joilla on nudehuulipuna hakusessa tai värillisen punan käyttö tuntuu vieraalta: Lumene 9. Apricot Nude! Ja hintaakin oli vain 8€. :) Jos tämä väri ei uppoa, niin valikoimasta löytyy pari muutakin sävyjä aika samasta sävymaailmasta, mutta itse päädyin tähän, joten en muista enää numerokoodeja...

2 kommenttia:

  1. Vähän saman värinen kuin se mun Macin huulipuna remember? Tosi hyvän sävyisen näköinen! :) -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kun ostit sen, mutta ois kiva verrata näitä luonnossa. Tämä ainakin sopii tosi hyvin mun luonnostaan hyvin punaisille huulille... :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...