maanantai 28. huhtikuuta 2014

kuulumisiaHyvää alkavaa viikkoa kaikille! Onneksi vappu katkaisee viikon ja toivottavasti sen myötä myös viikko tuntuu normaalia lyhyemmältä! Vaikka mulla onkin miniloma takana, täytyy myöntää, että odotan nyt jo kesälomaa - kolme päivää töitä viime viikolla oli selvästi liikaa!

Taustalla näette toisen projektini eli pihan. Remontti jatkuu edelleen, mutta lämpimät kelit tekee se, että on pakko aloittaa myös pihan parissa. Tässä kuvassa näkyy alkuperäinen aita, jolle ei oltu varmaan tehty mitään 70-luvun jälkeen, mutta sunnuntaina se tuli jo pestyä painepesurilla ja maalattua kertaalleen ruskeaksi. Tulevana viikonloppuna jatkuu sitten taas... Mulla on unelmissa ihana pihakeidas, jossa on paljon terassineliöitä ja tuuheaa eri pituista kasvillisuutta ympäröimässä terassia... :)

Huomenna vien hirveän määrän tavaraa kirppikseen ja koska joukossa on mun, siskoni ja äitini juttuja, pöytä tulee varmasti notkumaan koko viikon. On vaatteita, leluja, CD:tä, kenkiä jne... Jos joku on kiinnostunut pöydän antimista, niin menkää Mankkaan Akseliin ja etsikää pöytä nro 24. Sieltä siis löytyy tiistaista maanantaihin ja täydennän sitä mukaa, kun pöytään taas mahtuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...