torstai 10. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

Moikka!

Mulla on ollut vakaa tarkoitus kirjoittaa tänne eilen ja tänään, mutta tällä viikolla on vaan ollut liikaa hommaa!! ...töissä on kiire, paljon tapaamisia ja ajamisia suuntaan ja toiseen. Kotona on edelleen kylppäriremppa ja suihkuun joutuu ajaa joka ilta muualle. Paketteja on tullut postiin ja kotiin niin remppaan kuin lomareissuun liittyen (uusi suihku on muuten ihan huikee, vaikka olenkin nähnyt sen vasta laatikossa!). Sähköposteja on lukematta, tekstareihin en muista vastata, koirat hoiti just punaviinit viltille, kirppispöydä on edelleen varaamatta, kynsien lakkaus tai mikä tahansa muu yksinkertainen toimenpide tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta...kahdella sanalla: hyvin menee! ;)

Onneksi huomenna on perjantai, niin voin viikonloppuna toteuttaa kaikki rästihommat ja kirjoittaa tänne jotain, millä on sisältöä! Ette arvaakaan kuinka paljon mä odotan lomaa..... :)

Elena

2 kommenttia:

  1. mulla on ihan samanlainen olo ja eilen sen koki koko muu perhekin :D Nälkäisenä ja väsyneenä sitä on eh todella parhaillaan. Liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa! Olisipa remontti jo pois alta, niin sitten ehkä helpottaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis mulla on oltava perusasiat kunnossa, univelka tai varsinkin nälkä näkyy musta saman tien! Tänään kyllä taas niin muistui mieleen miksi pidinkään alunperin kahden kuukauden blogitauon... Kiitos kun ymmärrät - tsemppiä sullekin! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...