keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Dubai // Shoppailu

Koska matkapostaukset ei kuitenkaan kiinnosta kaikkia, niin laitetaan tähän väliin shoppailuaiheinen postaus. Okei, kuten arvata saattaa, mulla lähti vähän mopo keulii, kun pääsin pitkästä aikaa Victoria's Secretille! Olen ollut uskollinen käyttäjä jo neljä vuotta, eikä alusvaatelaatikostani ole sen jälkeen löytynyt minkään muun valmistajan alusvaatteita, joten noh...laitoin sitten koko alusvaatevalikoiman uusiksi ja sen lisäksi, nappasin muutaman muunkin jutun testiin...

 
Alusvaatteita, urheilutoppi (edelliset todettu erinomaisiksi, olin niin iloinen, kun nämä tuli jossain vaiheessa valikoimiin ja nettisivuille), uusia saumattomia alaosia testiin, rasvoja ja lisää rasvoja (ihan parhaita!), vartalotuoksu ja jonkinlainen Lip Plumper -huulikiilto, jonka löysin kassaan jonottaessani.

Ah, uudet alusvaatteet piristävät aina mieltä, vaikka ne tulisikin valkoiseen muovikääreeseen pakattuna postissa, mutta ne liikkeet...voi vitsit sentään! Ja täytyy kyllä sanoa, että liikkeen aasialaiset myyjät olivat positiivinen yllätys jenkkimyyjien jälkeen - äärimmäisen rempseitä ja ystävällisiä, ja yhden kivan myyjän ansiosta päädyin testaamaan uutta liivimallia, joka osoittautui taivaallisen hyväksi päällä, niin pehmeää ja mukavaa matskua, mikään ei paina mistään ja malli näyttääkin aika kivalta päällä. ;)


2 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...