torstai 24. huhtikuuta 2014

Dubai, part 2

Tämän postauksen ajattelin pyhittää loppulomalle. Viimeisenä iltana Dubaissa kävimme Desert Safarilla - odotin reissua kovasti ja jännitinkin hieman, mutta kuski oli sen verran hyvä, että automme pysyi hyvin pystyssä, vaikka olinkin kuulluut joskus muuta... ;) Takapenkiläisille meinasi tulla hieman huono olo, mutta keskirivissä selvisin hyvin, vaikka pelkäänkin kuollakseni huvipuistolaitteita! Matka varattiin suoraan hotellissa, mutta tiedoksi muille matkaa suunnitteleville, saimme paikat vasta parin päivän päähän (tämä on siis tärkeää, jos on vain lyhyellä visiitillä Dubaissa).Haukat burkat päässä...


Oli näköjään isompikin lössi liikenteessä, aikamoiset rahat tässäkin bisneksessä liikkuu! Miettikää joka ilta reilu 400 osallistujaa?!


 


Hiekka oli pehmeintä mitä olen koskaan kokeillut ja se tunne paljaissa jaloissa!! :)


 
Auringonlasku aavikolla...siitä taisi tulla sata kuvaa kameraan lisää... ;)Edellisestä kameliajelusta oli liian pitkä aika, joten pakkohan sitä oli taas koittaa, Instagramistani löytyy hauska kuva in action. Kun olin ottamassa kuvaa, niin kameli lähti yhtäkkiä liikkeelle ja meinasin tehdä Charlotet (SATC2). ;)Ilta päättyi illalliseen ja tähtitaivaan tuijottamiseen pilkkopimeässä keskellä aavikkoa.

Life at its best! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...