tiistai 22. huhtikuuta 2014

Dubai, part 1

Hei vaan kaikille! Nyt on palailtu takaisin Suomeen ja pikkuhiljaa univelat alkaa olla nukuttu pois.... Kiitos kaikille tsemppauksesta viime viikolla, sitä tarvittiin! :) Loma teki mulle todella hyvää, ja vaikka lähtö oli hieman haasteellinen (Pinnin viime hetken allerginen reaktio ja matkakumppanin jonkinlainen "sairaskohtaus" lennolla kohteeseen), perille päästiin ja loppuaika olikin yhtä ylämäkeä!

Oli myös kiva tulla kotiin ja nähdä, että Mollu ja Pinni olivat hengissä ja hyvällä tuulella - emännän poissaolo oli saman tien unohdettu ja mitä kuulin pötköjen pääsiäislomasta, niin ei ollut hullumpi heidänkään loma: paljon lenkkejä ja äidin tekemiä herkkuja, paljon maharapsutuksia ja muutenkin epätavallisen enemmän seuraa ja ohjelmaa! :)

Ajattelin jakaa teille parin postauksen verran matkakuvia, niitä nimittäin kertyi yli 450! Poimin tähän kuitenkin vain parhaimmat, sillä niihin liittyy parhaimmat muistot ja samalla näette, mitä matkalla tuli tehtyä... Pidemmittä puheitta, antaa kuvien puhua puolestaan.
  
 
Yhteenvetona voin sanoa, että Dubai meni samantien kärkeen, mitä tulee mun suosikkikohteisiin. Jos aiemmin järjestys oli: 1. New York, 2. Barcelona ja 3. Lontoo, nyt sijalla 1. on sekä New York että Dubai, riippuen siitä haluanko kaupunki- vai rantalomalle. Monessa muussakin paikassa on ollut kiva käydä, esim. Pariisissa, Berliinissa ja Las Vegasissa, mutta näistä kaupungeista lähtiessä, mulla oli lähinnä hyvä mieli siitä, että olin kokemusta rikkaampi, eikä sen koommin ole ollut matkakuumetta näihin paikkoihin. Yksi syy onnistuneeseen Dubain matkaan oli varmasti mitä täydellisin hotelli. Voisin tehdä siitä oman pienen postauksen erikseen. :)

All in all....haluan uudestaan Dubaihin ja haluan tehdä kaikkea sitä, mihin aika ei tällä kertaa riittänyt. Myös kulttuuri on niin kiehtova, että haluaisin oppia siitä lisää. Ja reissun opetus? Mä tarvitsen useammin lomaa. Kuten kaverini tässä taannoin osuvasti sanoi, on vaarallista polttaa kynttilää molemmista päistä, mutta tyhmää, jos sitä polttaa vielä keskeltäkin. Niin. Kunpa vaan kiireessä ei unohtuisi tämä taas...

4 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia! Ja ilmeisen mahtava reissu myös! :) -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kunpa olisi voinut jäädä sinne vielä pariksi viikoksi... :)

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Täällä toinen, jonka ykkös suosikkikohteita on Dubai ja New York <3 Harvaan paikkaa palaan heti muutaman vuoden jälkeen, mutta onneksi on nyt uusi reissu Dubaihin varattuna ja New Yorkiinkin pitää päästä pian uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä vaan tuntee olonsa niin kotoisaksi joissakin paikoissa, osaa oikeasti nauttia hetkestä ja loma tuntuu lomalta, jo sen fiiliksen takia, vaikka juoksisikin pää kolmantena jalkana! Mä suunnittelen Nykin matkaa ensi vuoden maaliskuulle, haluaisin viettää seuraavat synttärit siellä... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...