keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Täällä taas!

Kukapa olisi uskonut, mutta täällä ruudun takana ollaan taas. Eilen illalla ostettiin vihdoin kone hajonneen tilalle ja samalla tuli napattua mukaan myös uusi kamera. Eihän siihen mennytkään kuin kaksi kuukautta!! Tässä oli tietysti monia käytännön syitä taustalla, mutta kyllä tää bloggaaminenkin helpottuu aika lailla, kun on toimivat välineet heh....tämä jos mikään on kunnon välinelaji!! :)

Kaksi kuukautta on samaan aikaan pitkä ja lyhyt aika. Välillä päivät ja viikot ovat tuntuneet ikuisuudelta, välillä taas on tuntunut, että aika on lentänyt siivillä. Remppa on todella pitkällä, tosin tällä hetkellä on työn alla kylppäri ja sauna, joten kuukausi varmasti vierähtää vielä näissä tunnelmissa. Kodista voin kuitenkin sanoa, että se tuntuu kodilta. Vaikka sisutus ei ole vielä valmis ja rentouttavasta sauna-illasta tai vessafiilistelystä ei ole vielä tietoakaan, olen äärimmäisen tyytyväinen sisustusmateriaaleihin mitä tuli valittua - alkaen täydellisestä Tikkurilan Shaali-maalista päättyen Schneider Electricin design-katkaisijoihin! Makkarin tapetti ja valaisimet ovat paremmat kuin osasin koskaan kuvitellakaan, ikkunoista tulkii aamuisin ihana auringonvalo ja hei, odottakahaan kun näette keittiön!! ;)

Remontoiminen voi olla rankkaa työn ohessa, mutta kun kyseessä ei ole ensimmäinen kerta eikä ensimmäinen asunto, niin täytyy sanoa, että homma on mennyt äärimmäisen smootisti. Samaan aikaan töitä on ollut äärimmäisen paljon, mikä on ollut syynä myös siihen, että blogi ei ole jaksanut innostaa, mutta ennen kaikkea remppa on ollut mainiota ajanvietettä ja erinomainen keino siirtää ajatukset työpäivän jälkeen muualle.

Parin kuukauden aikana on selätetty pari flunssajaksoa ja ennen kaikkea olen oppinut sen, että terveys, fyysinen ja henkinen, on kaikki kaikessa. Vuosien nuorallakävely kostautui hiljattain ja tajusin, että mun täytyy elää enemmän itseäni varten ja tehdä nitä asioita enemmän, joista tulee hyvä mieli. Eikä suorittamisen takia, vaan sen takia, että jaksan paremmin. Mä tulen varmasti olemaan aina jossain määrin suorittaja ja stressaaja, mutta mun täytyy jotenkin oppia paremmin tiedostamaan nämä asiat ja elämään sen kanssa, että kaikkia ei voi miellyttää. Se tuntuu äärimmäisen vaikealta.

Rempatessa tajusin myös sen, miten paljon kaipaan luovia juttuja ja itseni toteuttamista. Flunssan kourissa tehdessäni efektiseinää eteiseen, tajusin, että kun mieli lepää, voin paremmin myös fyysesti. Siispä pohdittuani pari kuukautta myös blogijuttuja, päätin kirjoittaa tämän postauksen. Mietin kovasti sitä, miten aika riittää blogiin ja mitä saan siitä irti. Kuinka tosissani haluan ja pystyn panostamaan tähän, onko järkevää sijoittaa koneeseen tai kameraan. Haluanko aloittaa kokonaan alusta, haluanko uuden bloginimen, lukeeko tätä kukaan, pitäisikö olla Facebookissa, haluanko tehdä tätä täysin omilla ehdoilla, saanko enemmän irti liikunnan kautta kuin kirjoittamalla jne. Ja tässä nyt ollaan, ajatukset ovat vielä muotoutumassa, mutta jossain määrin tietyt asiat näyttävät kirkastuneen. Ehkä.

Päivä kerrallan. Just nyt odotan, että pääsen kolmen viikon päästä Dubaihin. Loma on enemmän paikallaan kuin koskaan. Heinäkuun parin viikon lomasta ei ole enää edes muistikuvia. Mietin tossa joku päivä, mitä silloin edes tein, mutta joo, olihan siinä Berliinin reissu...

Mutta. Täällä ollaan taas. Toistaiseksi ainakin. Katsotaan ensin onko ruudun toisella puolella ketään? Toivottavasti suurin osa on pystynyt seuraamaan mun menemisia ainakin instagramin kautta. :) Jos joku lukee tämän postauksen ja oikeesti haluaisi lukea myös seuraavan, toivottavasti jo kuvallisen postauksen (täytyy saada kuvat ja ohjelmat uudelle koneelle ensin), niin sanokaa kommenttiboksissa hep tai jotain, jooko? :)24 kommenttia:

 1. Jee, tätä on odotettu! t. Maria

  VastaaPoista
 2. Hei, kiva kuulla vähän kuulumisia pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun täällä odottavat muutkin kuin parhaat kaverit! :)

   Poista
 3. Vihdoinkin! Kyllä täällä on käyty kurkkaamassa odottavin fiiliksin :) Nyt innolla odottelen kuvia uudesta kodista! Kuulostaa huipulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä ajattelin esitellä huoneita sitä mukaa kun niitä valmistuu! :) Ovet vaihtuu viimeisenä, kun kylppäri on tehty, ettei niille vaan käy mitään, niin ei oikein oo sen takia eteinenkään 100% valmis. :)

   Poista
 4. Jee kiva kun postasit taas! Toivon kovasti bloggaamisesi ottavan taas tuulta alleen remppa- ja työkiireistä huolimatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, kun sanot noin! :) Mäkin toivon sitä, koska bloggaaminen on ollut aina hirmurentouttavaa ja mukavaa puuhaa, mutta nyt on ollut sellainen överikiirevaihe, jonka lopputuloksena totesin, että henkihän tässä menee ennen pitkää. Täytyy nyt vaan kaivaa jostain se aika, oppia sanomaan joskus ei ja tehdä tätä, jos se tuntuu palkitsevalta. :)

   Poista
 5. Kiva kun palasit. Itsekin pyörin rakentamisen pyörteissä ja tutulta kuulostaa tekstisi jaksamisesta ja kaipuusta lomaan.
  Teettekö remppaa kerros-, rivi-, pari- vai omakotitalossa? Odotan myös innolla esittelyä huoneista ja rempparatkaisuista.

  Tsemppiä loppuremppaan,
  Porvoolainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa kyseessä on paritalo, omakotitalo ois ihana jonain päivänä, mutta en tiedä miten mulla riittäisi hermot odottaa sitä niin kauan?!! Tsemppiä sinullekin remppaan! :)

   Poista
 6. Ihanaa kun jaksoit taas postata. Olen välillä käynyt kurkkimassa josko olisi jtn tullut. Pidän tyylistäsi ja venäläisistä jutuista.
  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jaksoit jättää kommentin, täällä on ollut ihanan lämmin vastaanotto! :) :) Täytyy laittaa jotain aiheeseen liittyvää jossain vaiheessa...

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...