sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Style Books

Joskus ennen blogitaukoa eräs lukija toivoi, jos voisin vinkata jostain hyvistä tyyliopuksista. Työkiireiden, rempan ja hajonneen koneen takia en pystynyt toteuttamaan postausta heti, mutta lupasin, että palaan jossain vaiheessa asiaan, vaikka henki menisi. No, henki ei nyt onneksi mennyt, mutta mä pidän lupaukset! Toivottavasti kyseinen lukija vielä eksyy tänne jossain vaiheessa ja jos ei eksy, niin ehkä joku muu hyötyy näistä vinkeistä.... :)

Mun kirjahyllystä löytyy muitakin tyylikirjoja, mutta valitsin silti nämä kolme, sillä mun kokemuksen mukaan nämä on kaikista helppolukuisimpia ja ehkä parhaat kirjat, jos haluaa päästä alkuun. Nina Garcian The Little Black Book of Style taitaa löytyä myös Olivia Palermon kirjahyllystä, ja saman kirjoittajan The One Hundred on taas hyvä täydennys edelliselle, kun sen on lukenut. Toisessa puhutaan tyylistä yleisesti, toisessa taas luetellaan vaatekappaleet ja asusteet, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa. Itse en ottaisi näitä niin kirjaimellisesti, mutta hyvät vinkit kuitenkin. En tiedä onko näitä kirjoja suomennettu, mutta näitä on niin helppo lukea, että suosittelen kaikille jo pelkästään kielipreppauksen vuoksi! :)

Kolmas kirja on Lauren Conradin Style. Hyvin simppeli kirja lukea ja siitä löytyy hyvät, helpot perusvinkit. Kirjoittajan ikä huomioiden myös kirjan lähestymistapa asioihin on hieman nuorekkaampi. Mun kirja on suomenkielinen, sillä nappasin tämän kiireessä kirjakaupan hyllyltä, enkä jaksanut tilata ja odottaa englanninkielistä versiota, mutta molemmat kielet ovat siis saatavilla. Mulla on myös Laurenin kauneuskirja englanninkielisenä, mutta sitä olen jotenkin lukenut paljon hitaammin. Ei ehkä tullut niin paljon uutta ja mielenkiintoista matkan varrella kuin tästä tyylikirjasta. Siis oikeasti, voiko siitä muka olla olematta jotain hyötyä, jos joku on tehnyt pakkauslistan valmiiksi ranta- ja kaupunkilomalle? :)

P.S. Muistakaa käydä blogikirppiksessä! Ja vielä yksi juttu. Oli pakko laittaa takaksin kommenttien salasanavahvistus, sillä ilman sitä alkaa tulla ihan törkeän paljon roskapostia. Toivottavasti jaksatte silti kommentoida, sillä jos te ette jaksa kommentoida, niin mä en jaksa kirjoittaa... ;)


2 kommenttia:

  1. Yksi ihan mielettömän hyvä uusi tuttavuus on ollut "Hyvän mielen vaatekaappi", julkaistu 2013 kotimaisen kirjailijan toimesta. Alussa on paljon vaateteollisuuteen ja eettisyyteen liittyvää asiaa ja loppua kohden entistä enemmän oman toimivan vaatekaapin rakentamiseen liittyvää käytännönkin ohjeistusta. Nuo ohjeet kun saisi edes osittain käytäntöön... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, enpä olekaan kuullut, täytyy tutustua seuraavan kerran kun oon kirjakaupassa! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...