maanantai 27. tammikuuta 2014

Welcome to (my) reality

Moikkelis vaan kaikille! Mä en sitten millään saa kiinni säännöllisestä kirjoitusrytmistä ja tuntuu, että kaikki maailman voimat ovat muutenkin sitä vastaan.... Päätin nyt kuitenkin kirjoittaa pikaisesti kuulumiset, sillä nyt on hetkellisesti mahdollisuus tehdä se lainakoneella ja odotan tässä samalla tukan kuivumista, ennen kuin tartun fööniin.

♥

Mun kone sanoi eilen kaput eikä se enää käynnisty. Onhan sitä uuden ostamista pitkitetty jo vaikka miten pitkään, mutta kierros Gigantilla osoitti, ettei tarvitse ostaa uutta vieläkään hetkeen. Huomenna jos kaikki menee hyvin laitan nimen uusiin asuntopapereihin ja sitten alkaa taas armoton remppaaminen 2,5 vuoden tauon jälkeen. Odotan sitä kyllä malttamattomana, mutta onhan siinä ne kääntöpuoletkin...kahden viikon päästä on muutto, sitä ennen pitäisi pakata ja remontoida ja lopputulos on se, että ehkä kuukauden päästä pääsen kokkaamaan uuteen keittiöön ja kenties vielä pidemmän ajan kuluttua pääsen saunaan tai edes istahtamaan pöntölle, niin että se voi jopa tuntua rentouttavalta, heh. :)

Remontti vie ajan lisäksi myös paljon rahaa, sen lisäksi pitäisi säästää Dubaihin, mutta eipä pääse autokatsastuksestakaan läpi näillä nykyisillä talvirenkailla... Muistatteko kun kirjoittelin reilu vuosi kiinalaisesta horoskoopista ja mainitsin jotain siitä, että vuosi 2012 ja 2013 menivät mun osalta täysin ennustusten mukaan? No joka tapauksessa joulukuussa lueskelin vuoden 2014 horoskooppia ja mietin mielessäni, että heh, mitähän yllättäviä kuluja mulle muka voisi tulla? Silloin elettiin joulukuun viimeisiä päiviä ja mä olin onnellisesti tietämätön, että niin paljon asioita tapahtuisi vain vajaan kuukauden sisällä!! Creepy.....pari muutakin juttua näyttäisi käyvän toteen....creepy, kertakaikkiaan!

 Wow!

Lauantaina olen menossa kampaajalle, vaikka mulla on ensimmäistä kertaa sellainen olo, ettei edes tarttisi mennä - en halua muuttaa hiusten väriä enkä pituutta. Ehkä osittain jännittää myös se, että luottokampaajani vuosien takaa on jäänyt äippälomalle ja menen piiiiitkästä aikaa uuden henkilön käsittelyyn. Hiuksista puheen ollen, kokeilin tänään yhtiä uusia mielenkiintoisia hiustenhoitotuotteita ja kunhan saan niistä jotain tuntumaa ja tämä arki vähän normalisoituu, niin voin kertoa niistä sitten enemmän. Tästä päästääkin toivepostauksiin. Mä lupaan tehdä postaukset kahdesta seuraavasta asiasta, vaikka henkisi menisi ja ikää tulisi sata vuotta lisää:

1. Tyylivinkkejä, kirjoja, blogeja jne.....noloa kun en enää edes muista, mikä se varsinainen postaustoive oli.....heh.

2. Suosikkikosmetiikkatuotteeni. Nämä ovat muuttuneet aika lailla vuoden takaisesta ja ehkä niistä olisi aika kertoa. Mietin itsekin jossain vaiheessa sellaista postaussarjaa, jossa jakaisin säännöllisesti uudet kosmevinkkini, mutta tällaisesta postaussarjasta tavallaan katoaa pointti, jos välissä tulee viikkojen tauot. Konseptia täytyy siis vielä vähän hioa. :)

;) | via Tumblr

Mutta niin, tässä mä siis istun lainakoneella, miljoonien asuntopohjalappusten, värikarttojen, esitteiden ja lehtien ympäröimänä, tukka märkänä, niska jäykkänä, pinna kireänä jne. odottaen kevättä, uutta kotia, inspiraatiota ja lomaa - tai edes sitä ihanaa puurohetkeä, kun saan ajan kanssa asetella mustikat hymynaamaksi lautasella ja ottaa lautasestani ainakin viisitoista kuvaa eri kuvakulmissa sillä kameralla, joka on vieläkin Verkkokaupassa. ;)

P.S. Mä en ole kakkujen tai makean ystävä, mutta tekisin mitä vaan jos saisin tuollaisen kosmekakun syntymäpäivänäni maaliskuussa! :)


(Kuvat: we heart it, omat kuvat ovat sillä koneella, joka ei käynnisty....nice....)

1 kommentti:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...