tiistai 7. tammikuuta 2014

Dreaming of Holidays...

Niin se vaan on, että loman jälkeen tarvitsee lisää lomaa ja loppiaispyhät mä vietin tiiviisti iPadin kanssa surffaten mitä erilaisempia matkakohteita.....suunnitellen pienempiä ja suurempia lomamatkoja.


Näköjään siskoni puuhasi vapaapäivinä ihan samojen asioiden parissa, nimittäin hän varasi meidän perheelle talon Pärnusta heinäkuun alussa. Tämä on aika edistyksellistä, sillä harvemmin meidän perheessä suunnitellaan edes viikonloppua perjantaina! Eli kaikki voi vielä muuttua, mutta matkan voi peruuttaa kesäkuun loppuun mennessä ja tässä on hyvin aikaa selvittää koirien rokotus- ja matkustusasiat, sekä Pärnun parhaat kauneushoitolat ja ruokapaikat! :) Hassua ajatella, että näin lähellä Suomea voi olla näin erinäköiset maisemat! Noista rantakuvista tulee enemminkin Hamptons mieleen kuin Viro...


Pääsiäiseksi taas suunnitelen matkaa Dubaihin ja/tai Abu Dhabiin. Säästötilillä olevat rahat polttelee sopivasti ja ajattelin, että tuolla ei paljoa pääsiäispyhät haittaa. :) Nyt siis googlettelen budjettiin ja aikatauluihin sopia hotelleja ja lentoja. Sen lisäksi pötkylöille pitäisi löytyy hoitopaikka muutamaksi päiväksi. Sydäntä raastaa jättää niitä hoitoon mihinkään, mutta ehkä mä olen parempi koiran omistaja pienen loman jälkeen...? Noh, vitsivitsi, katsotaan miten tässä nyt käy. Mä en lähtisi ikimaailmassa reissuun yksin ja kun matkakumppanillakin on samat haasteet ja huolet tiedossa, niin tämä on aina tällaista pientä säätämistä.

Ja eihän se joulukaan ole kovin kaukana, heh! Googlettelin nimittäin jo mökkejä Lapista meidän perheelle. Tämä musta joulu vei kyllä joulufiiliksen niin alas kuin se säiden puitteissa on mahdollista ja tässä vaiheessa talvi ja lumisateet saisivat mun puolesta mennä sinne missä aurinko ei paista! Mä haluan jouluna lunta ja pääsiäisenä aurinkoa! :)

Dubai on varmaan jo aika nähty, mutta oletteko koskaan käyneet Pärnussa? :)

4 kommenttia:

 1. Mikä sattuma! Tein itsekin muutama päivä sitten postauksen, jossa kerroin omasta matkahaaveestani ja jaoin kuvia edellisiltä matkoiltani. Se omani eikä tämä sinun postauksesi kyllä yhtään helpottaneet matkakuumetta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma taitaa olla nyt kaikkien mielessä, toi pimeys on sietämätön!! :)

   Poista
 2. Mäkin ehdotin josko lappiin ensi jouluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kunnon pakkasta, ihanat maisemat, hiihtämistä ja lämmintä juomaa termarista..... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...