sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Dream Home

Mä olen ehkä liian taikauskoinen ja pelkää turhaan sitä, milloin mun hyvä tuuri kääntyy taas, mutta nyt näyttäisi siltä, että edessä on muutto ja remppa. Joten voitte vaan arvata, miten tällä hetkellä käytän kaiken vapaa-aikani? ;) Muutto on itse asiassa jo helmikuun puolessa välissä ja sitä ennen ois tarkoitus aloittaa vaihteeksi koko asunnon remontti. Niin ja pakatakin tietysti pitää....ja valita kylpyhuoneen sisusteet ja tilata keittiö yms, yms. Mukavaa hommaahan tuo toki... :)


Makuuhuone


 Vaatehuone


Kylppäri ja WC


Keittiö ja olohuone/ruokailutila

Muuttoahan mä olen odottanut ainakin syyskuusta asti, joten mulla on ollut ruhtinaallisesti aika suunnitella asunnon sisustusta. Ja ko. asuntokin oli kiikarissa syyskuusta asti, joten tuntuu edelleen lottovoitolta saada se! Eivätkä budjettiexcelini taikka inspiraatiopowerpointtini menneet turhaan hukkaan - sisustushan on mietitty nimenomaan kyseistä asunnon pohjaa mielessä pitäen. 

Uudesta asunnosta haluan tehdä sisustukseltaan pehmeämmän ja harmonisemman kuin nykyisestä. Jos kuvataan kärjistäen nykyistä asuntoa, niin siinä on käytetty paljon valkoisen ja mustan/tumman ruskean/tumman harmaan yhdistelmiä, geometrisia kuvioita ja aika moderneja ratkaisuja. Tulevassa kodissa greigen (beige + grey) eri sävyt pääsevät uutena värina valloileen, ja sen lisäksi aion käyttää paljon valkoista ja tummaa ruskeaa. Yritän parhaillaan etsiä kaunista tummaa lattiaa, mutta kaikki vaihtoehdot tuntuvat joko liian punaisilta, keltaisilta, kirjavilta tai "epätasaisilta". Huh, ei ole helppoa.... Eikä sitä keittiön hanaakaan enää saa, jollaisesta unelmoin.... 

Mutta on tässä parin päivän aikana jo onnistanutkin muutaman muun asian osalta. Löysin nimittäin täydelliset seinä- ja lattialaatat kylppäriin, keittiövalinnat on pitkälle tehty, makuuhuoneeseen löytyi valaisinratkaisu, löysin kiinnostavan maton, uudet koristetyynyt....hmm...mitähän muuta? Ensi viikolla pitää saada tehtyä jotain ratkaisua saunan lasiseinän, suihkuseinän ja suihkun osalta. Keittiöhanakin pitäisi löytää jostain. Ja etsiskelen vaaleaa sohvaa, divaania tai nojatuoleja, jotka sopisivat nykyisen sohvan kavereiksi. 

Ainiin, tiistaina pääsen kunnolla mittailemaan asuntoa ja ottamaan lisää valokuvia - jippiiii!!!!! :) 


(Kuvat lainattu.)
 

2 kommenttia:

  1. Hei Elena! Voisitko tehdä meikki/kosmetiikka postauksen jossa esittelisit lempparituotteitasi? Oon muutamaa sun suosittelemaa tuotetta testannut ja havainnut hyväksi, niin kiinnostais ne muutkin sun käyttämät tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja postaustoiveesta! Voin ja teen mielelläni postauksen, mutta siihen voi mennä hetki. Jos luet viimeisimmän postauksen, niin tiedät miksi! :) Toivottavasti maltat odottaa.... :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...