sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Cropped pants x 3

Cropped trousers x 3


Viime aikoina on ollut aika paljon pyhiä, mutta mun päivät voisi kuvata kaikenkaikkiaan muutamalla sanalla: ruokaa, viiniä, saunomista vihdalla, makkaranpaistoa takkatulessa, saunasiideriä, koiralenkkejä, verkkareita, päikkäreitä, nukkumista, saunomista, tv-sarjoja, netissä surffailua, lisää syömistä, matkafiilistelyä ja tuttujen lasten, kihlajaisten ja polttareiden fiilistelyä. Että voikin olla iloinen jonkun tuntemattoman ihmisen kihlautumisesta, haha?!! Tosin olen kyllä viimeiset neljä vuotta odottanut uutisia Olivia Palermolta ja nyt se vihdoin tapahtui! :)

Vuosi on kuitenkin välissä vaihtunut, päivät pikkuhiljaa pitenevät (ei uskoisi) ja ollaan menossa kohti kesää. Pian on aika ryhdistäytyä, palata salille ja kaivaa kaapista siistimmät vaatteet esille. Välipäivät nimittäin meni täysin koomassa ja ensimmäiset käteen sattuneet farkut jalassa. Mun ostoslistalla oli uudet mustat ja harmaat siistit housut ja löysin molemmat 25eurolla Zaran aleista. Harmaat oli tosin paljon tummemmat kuin mitä etsin, mutta molemmat housut oli niin hyvän malliset ja niin laadukasta paksumpaa kangasta, että ostin ne molemmat.

Ja nyt kun en kertakaikkian enää jaksanut (heh) pelata Papa's Pizza -pelia iPadilla, ajattelin tehdä itselleni kollaasin muutamasta asukokonaisuudesta, jotta ne eivät sitten taas kiireessä ja väsyneenä unohdu. Mielestäni ko. kollaasi todistaa taas aika hyvin sen, miten pitkälle muutamalla hyvällä vaatekappaleella pääsee! Ja mikä parasta, nämä vaatteet myös tuntuvat hyvältä päällä - tarvitaan vain hyvät kengät ja laukku, silkkipaita ja muutama cashmereneule. :)

2 kommenttia:

  1. Itsekin olin aivan innoissani Olivian ja Johanneksen kihlauksesta! :D Mitä pidät Olivian sormuksesta? :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...