keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Elenan niksit

Koska kaikki tunnetusti rakastavat Pirkan niksejä ja urbaani kansalainen ei kertakaikkiaan voisi elää ilman näitä mahtavia selviytymiskikkoja, niin ajattelin sen kunniaksi aloittaa uuden Elenan niksit -osion ja tässä olisi ensimmäinen vinkkaus!


Nimittäin kävin eilen sattumalta Ikeassa ja ihastuin totaalisesti heidän lahjapaketointinurkkaukseen! Meidän perheessa juhlapäivät painottuvat heti alkuvuoteen, joten lahjapaperit ja nauhat olivat muutenkin ostoslistalla, mutta, että olisin löytänyt näin ihania kuoseja ja näin pienellä rahalla...?!! Reilulla kympillä ostin itselleni seitsemän rullaa lahjapaperia ja yhtä monta rullaa lahjanauhoja! Lisäksi jäi kaivelemaan silkkinauhat ja silkkipaperit a la Victoria's Secret....däääm....ehkä pitää vielä piipahtaa Ikeassa uudestaan....

Ei muuta tällä kertaa. Olin niin fiiliksissä tästä löydöstä, etten malttanut olla jakamatta asiaa kanssanne. :) Odottelen tällä hetkellä yhtä DHL:n pakettia kotona....mikä oli muuten kanssa iloinen ylläri, sillä heillä on nykyään myös iltatoimitus klo 17-21 välillä! Tosin mä vähän toivoisin, että lähetti tulisi jo, sillä haluaisin vielä kauppaan ennen klo 21. Paketin sisällöstä voin kertoa myöhemmin lisää jos kaikki menee hyvin, mutta pieni vinkkaus siitäkin - kyseessä ei ole aiemmin postaamani Alexander Wangin mekko, vaan toinen mahtava ale-löytö!! Kannatti siis jälleen kerran olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...