tiistai 3. joulukuuta 2013

Damn Heels - Christmas offer

Heippa kaikki! Kirjoitin aiemmin joululahjaideoista ja nyt kuulin vielä yhdestä. Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä Damn Heels -kenkämerkin kanssa (lisää Damn Heels -tägin takana) ja nyt kuulin heidän tarjouksesta, joka on sopivasti voimassa jouluun asti, joten ajattelin vinkata siitä teillekin! Nyt kun on ne uudet ohjeistuksetkin ja pitäisi selkeästi ilmoittaa blogin lukijoille, onko kyseessä kaupallinen yhteistyö, niin kerrottakoon rehellisesti, että en saa tästä nyt rahaa enkä tuotteita, mutta mun mielestä noi kengät ovat oikeasti ihan huikeat ja ne yhdessä tilavan Balenciagan clutchini kanssa ovat pelastaneet mut niin monta kertaa bileissä ja juhlissa, että ne vaan antsaitsee kaiken mahdollisen huomion!

Siispä, jos joltakulta lähipiirin naisista puuttuu vielä joululahja tai haluat ilahduttaa itseäsi, niin hyödynnä tarjous nyt!Tarjous on tosiaan voimassa jouluun asti, mutta jos haluat nämä perille ennen joulua, niin tilaus kannattaa tehdä ennen 15.12. osoitteessa: www.damnheels.nu

Tarjouksen saamiseksi et tarvitse mitään koodia, vaan hinnat ovat jo alennettuja. Valitettavasti nettisivuilla ei taida pystyä vaihtamaan kieltä suomeksi, mutta tilausprosessi on maailman helpoin, joten älkää säikähtäkö!!

Ihanaa joulun odotusta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...