torstai 28. marraskuuta 2013

You live only once, but if you do it right, once is enough.

Tiedättekö, kun joskus elämässä on vaikeita jaksoja ja menee niin huonosti, että ne kokemukset nakertavat sisältä omaa itsevarmuutta? Ja vaikka kuinka uskottelee ja hokee itselleen, että kaikesta oppii, niin ei vaan näy valoa tunnelin päässä ja tuntuu, että tässäkö tämä elämä nyt on? Sitten alkaa tulla epätoivo, alkaa miettiä onko vika itsessä ja ansaitseeko edes parempaa? Tai jaksaako yrittää?
(Ihanat kuvat on lainattu Nathalie Schutermanin nettisivuilta. Ihana värimaailma ja ihanat yksityiskohdat - mulle kanssa! Varsinkin toi ylempi koru, jota olenkin jo hypistellyt aiemmin... ;) )

Mutta sitten yhtenä päivänä koittaa se hetki, kun ymmärtää, että nämä kokemukset ovat tehneet susta niin paljon vahvemman! Ja mikä parasta, kun katsoo taaksepäin, niin ymmärtää, miten lyhyessä ajassa tämä kasvu on tapahtunut? Jos jossain vaiheessa ajatteli, että tulipahan hukattua liian pitkä aika elämästä, niin sitten ymmärtääkin, että toisessa tilanteessa ei olisi oppinut puoliakaan kaikesta siitä, edes tupla-ajassa. Tänään musta vihdoin tuntuu siltä. Musta tuntuu, että voin taputtaa itseäni olalle, todeta jälleen kerran, että elämässä kaikella on tarkoitus ja mä olen kasvanut vähän paremmaksi ihmiseksi.

Miten teidän viikko on mennyt? :)

2 kommenttia:

  1. ymmärrän tuon tunteesi aivan täysin! siitä se ylämäki onneksi alkaa ja mahtavia juttuja tapahtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä se harmaa vaihe taisi loppua jo jonkin aikaa sitten, mutta aina se jää joksikin aikaa varjostamaan. Nyt vaan tuli vihdoin sellainen helpotus, että ei se kaikki ollut ehkä sittenkään ihan turhaa, sillä kaikki mikä ei tapa vahvistaa tavalla tai toisella! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...