torstai 3. lokakuuta 2013

red shoes(Kuvat: Google)

Moimoimoi... istahdin hetkeksi koneelle ja löysin pitkästä aikaa ihanat Olivian asukuvat. Asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan just sitä, mistä mäkin tykkään!

Kuulumisia? Noh, mulla on kertakaikkiaan takki ihan tyhjä. Tuntuu, että töiden jälkeen ei oikein energia riitä mihinkään - joko suuntaan salille tai sitten koneelle tai sitten jotain muuta, mutta ei kaikkea samana päivänä! Nyt tosiaan asuntoasiat ovat olleet aikalailla päivän polttava puheenaihe, joten muotikaan ei ole paljon jaksanut innostaa ja se on (niin urpolta kuin se kuulostaakin) aika hälyttävää! Siitä mä tiedän, että nyt on väsy.

Eipä kai ole sekään mikään salaisuus, että olen miettinyt pidemmän blogitauon pitämistä. Tosin, mikäli niin teen ja haluan sen jälkeen taas kirjoittaa, niin haluaisin aloittaa koko homman alusta, täysin puhtaalta pöydältä. Sanottakoon nyt samaan hengenvetoon, että kolme vuotta sitten aloitin tämän blogin vääristä perusteista ja jorma otsassa, ja tänä päivänä olen ihmisenäkin muuttunut aika paljon. Sitä vaan en tiedä, jos aloittaisin blogin alusta, niin mikä olisikaan blogin pääpaino ja voisinko olla siinä enemmän itseni? Olen omasta tahdostani (ja osittain pakotettuna) päättänyt, että blogissani puhun vain muodista, mutta mitäs nyt, kun tuntuu, että mielessä on niin monta muutakin asiaa, eikä paikkaa purkaa niitä ajatuksia. Onko se sitten hyvä asia, jos kertoo blogissa itsestään enemmän...? Siitäkään en ole vielä varma.

2 kommenttia:

  1. Minusta kannattaa tehdä niinkuin oikealta tuntuu. Itsekin juttelen muitakin juttuja kuin muodista mutta olen niin avoin etten osaisikaan muuta :D

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti ei tule blogitaukoa, ainaskaan pitkää. Tämä on yksi suosikkiblogi, josta saa paljon inspiraatiota ja myös tyylisi kirjoittaa on todella hyvä. Poikkeaa monista muista ja se on hyvä. Ihanaa syksyn jatkoa! Muuten tykkään myös syyspukeutumisesta enempi kuin esim. kesä, toiveena asukuvia sit kun siltä tuntuu ja jaksat. :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...