sunnuntai 22. syyskuuta 2013

päivän asuTässä vielä yksi unholaan jäänyt asu, joka oli mulla päällä alkuviikosta. Oli jotenkin todella väsynyt ja flunssainen olo, ja ulkona erittäin harmaa päivä, joten päädyin kunnon kerrospukeutumiseen. Eilen taas tuntui siltä, että kesä olisi palannut! :) Nimittäin puin Habitare-messuille kolitsin ja kevyen takin ja paluumatkalla ulkona totesin, että mulla oli jo ahdistavan kuuma!

Ketkä muuten kävi messuilla? Mitä tykkäsitte? Jotenkin tuntui, että messut oli huonommat kuin yleensä, odotin enemmän kylppärijuttuja, mutta eipä näkynyt... Missä ihmeessä oli Laattapiste, Kaakelikeskus yms..? Tikkurilaa en löytänyt ja Marimekon ständillä oli ainoastaan hauskoja pilviä, joita en kuitenkaan osaa kuvitella omaan kotiini. Sisustuksesta puheen ollen, Tukholmassa on nyt myös Zara Home myymälä...hetken aikaa tuntui, että siellä oli samat liikkeet kuin Helsingissä, mutta nyt parissa vuodessa Tukholma on ottanut taas valtavan harpauksen Helsinkiin nähden ja tämän harppauksen kuromiseen taitaa mennä aika monta vuotta!! Shoppailun kannalta taitaa olla jo turhaa lähteä Tukholmaa pidemmälle, kun lennotkin saa niin paljon halvemmalla kuin esim. Pariisiin. :)

1 kommentti:

  1. Pariisista puheenollen, voisitko tehdä postauksen Pariisista, jos tiedät joitain hyviä kohteita muidin ja muun kannalta =)Suunnittelen itese matkaa meinaan Pariisiin.
    Ipadilla kommentointo muuten ei oikein onnistu (ainakaan multa) jos kommentoi anonyyminä, kun tulee ne varmennus kuvat yms.
    -Eric

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...