maanantai 16. syyskuuta 2013

päivän asu

 
 


Tässä vielä yksi asu viime viikolta. En kerinnyt postata tätä viikonloppuna, kun lauantai meni vieraiden kanssa ja pitkästä aikaa myös tanssilattialla, ja sunnuntai puolestaan meni sohvalla pitsan ja tv-sarjojen kanssa....;) Voiko siis olla parempaa syytä blogivapaalle, heh?! Kyllä ne viikonloput vaan menee niiiiiiiin nopeasti! Nyt on sitten pyörähtänyt taas uusi viikko käyntiin ja huomenna pitäisi taas lähteä urheilemaan....

Hrrrrrr....huomasitteko miten kylmää tänään yhtäkkiä oli? En ottanut bleiserin lisäksi takkia mukaan ja olin kirjaimellisesti jäässä koko päivän niin sisällä kuin ulkona! Nyt olisi todellakin tarvetta niille cashmere-neuleille, joita olen ikuisuuden etsinyt. :) Olisiko kellään mitään postausideoita tai toiveita näin syksyn kynnyksellä? Niitä saa aina laittaa, niin toteutan mahdollisuuksien mukaan. Helpottuu omakin työ, kun ei tarvitse olla joka päivä keksimässä uutta. Toisinaan olisi niin paljon helpompi olla lifestyle-bloggaaja ja kertoa arkisia kuulumisia, mutta kun en siihen ole lähtenyt, niin välillä inspiraatio ja aika ei riitä muotiaiheisten postausten tekemiseen. En tosin ole enää jaksanut ottaa hirveää stressiä siitä, jos joka päivä ei synny luovia postauksia, mutta silti. Olisi kiva tietää, että olette yhä ruudun toisella puolella ja toisaalta taas tehdä jotain sellaista, mikä teitä kiinnostaa... Palataan taas! :)

P.S. Kiirettä on pitänyt, mutta lupaan vastata kommenteihin ja jaan myös lampaanpotkareseptin! ;)

4 kommenttia:

 1. Täällä ollaan ja ihaillaan tuon paidan väriä. Kaunis, hienostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli kyllä hyvä löytö! :)

   Poista
 2. En nyt keksi oikein postaus ehdotuksia, mutta huomasin pitäväni syksystä, kun saa taas pitää vaatteita enemmän olematta kuuma. Ongelmana on vain, että haluaisin takin, mutta se maksaa 170€ ja en haluais nyt sijoittaa sen vertaa takkiin, jota en ehkä käytä enää ensi vuonna.
  -Erik

  joitain ehdotuksia olla syys muoti ja esim jotain takeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos postausideasta, täytyy miettiä, jos kehittäisin jotain siihen liittyvää... Ollut hieman kiirus viime aikoina, mutta onneksi syksyä on vielä jäljellä! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...