sunnuntai 1. syyskuuta 2013

päivän asuSe on sitten virallisesti syyskuu, joka alkoi sateisissa merkeissä. Eilen päätin kuitenkin uhmata sadepilviä ja vetää jalkaani vaaleat mokkakengät ja hyvästellä niillä kesän. Näillä vaatteilla kävin siis eilen katsomassa Glorian muotinäytöksen, kunnes oli rapujuhlien aika ja lopulta vaihdoin päälle verkkarit ja kumisaappaat, ja löysin itseni tänään sienimetsästä etsimässä kantarelleja. Huomenna laitetaan kastikkeet porisemaan.... ;)

Tulevalla viikolla alkaa tosiaan sählykausi ja menen tekemään uutta kuntosaliohjelmaa. Kesä on ohi ja on aika palata takaisin rutiineiden pariin. Tosin liikuntaa jos ajattelee, niin mun kesäloma on kestänyt aevan liian kauan!! Mutta näissä tunnelmissa....mä toivotan kaikille hyvää ensimmäistä syyskuista työviikkoa ja lähden itse tästä saunaan ja iltapalalle. Adios! :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos vastauksesta iPad kysymykseeni, taidan ostaa sellaisen, suht samaan käyttöön kuin sinä. =)
  Syksy on vähän mälsää, mutta tykkään kun voi pitää enemmän vaatteita, eikä tule kuuma. nyt on vain säästäminen menossa ja pitäis pysyä poissa kaupoista jonkun aikaa.
  Tuo takki on aika kiva kun on yhdistetty nahkaa ja jotain toista ateriaalia( mitä?)
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suositten iPadia lämpimästi! :) Se on aitoa nahkaa ja mokkaa. :)

   Poista
 2. Elena, ihana blogi sulla! Löysin tän sattumalta ja liityin heti lukijaksi! Makee paita, yritän itsekin löytää
  jotain ihanaa, kukallista syksyksi. Avasin pienen muotiblogin pari viikkoa sitten; tuu kurkkaan, jos kiireiltäs / omalta blogiltasi ehdit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos! Kiva kun jäit seuraamaan! Tulen piipahtamaan! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...