sunnuntai 29. syyskuuta 2013

inspiration(Kuvat: Gary Pepper)

Moi kaikki! Olipas viikko. Viime postauksesta kerkesi vierähtää hetki ja siihen on montakin syytä. Yksi syy liittyy kuitenkin aikahaasteisiin ja toinen syy on asunto-asiat, jotka pyörivät nyt yötäpäivää mielessä! Nyt on nimittäin tehty päätös vaihtaa nykyinen asunto uuteen ja odotan, että pääsee taas remontoimaan ja suunnittelemaan....voi kunpa kaikki menisi kivuttomasti ja putkeen! Kiikarissa olisi nimittäin yksi älyttömän hieno kohde... Kun olen jonkun asian lumoissa, niin mun on äärimmäisen vaikeaa keskittyä mihinkään muuhun ja uskokaa tai älkää, en ole juuri parin viimeisen viikon aikana tehnyt, nähnyt tai lukenut mitään muotiin liittyvää, kun taas laminaatteja ja kaakeleita on tutkittu melkein suurennuslasilla, hih. :)

Pitkästä aikaa kerkesin istahtaa tänään koneelle ja selata muutamaa suosikkimuotisivustoani, ja toinen toistaan hienompien kuvien joukosta löysin nämä kaksi kuvaa Gary Pepper -blogista. Kun katsoo tällaisia kuvia, niin tuntuu, että omassa blogissa ei ole mitään järkeä - enhän mä mitenkään voisi koskaan tuottaa blogiin vastaavaa sisältöä!! Tavallaan tekisikin mieli aloittaa puhtaalta pöydältä, mutta ehkei kuitenkaan... Ja näistä kuvista puheenollen, matka New Yorkiin olisi kyllä enemmän kuin paikallaan! ;)


7 kommenttia:

 1. Hei
  Postausehdotusta.. Voisitko tehä jonkun postauksen Helsingin LV:n kaupasta, jos löytyy tietoa? Löysin jonkun sivun suomeksi, jossa oli tuotteita, mutta aika halpoja oli.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että täällä on suurin osa pääkaupunkiseudulta, enkä kehtaisi mennä myymälään sisällä kuvaamaan... :) Mitä haluaisit erityisesti tietää, jos mä osaan kommenttiboksissa vastata kysymykseesi?? :)

   Poista
  2. Niin ajattelinkin.
   Olen itse jo aika paljon saanut selville. Liikkeessa ilmeisesti myydään asusteita ja laukkuja? Onko kalenterisi (postauskessa 1.1.2013) Sieltä ja näkeekö mistään hintoja? summittaisia edes?
   -Eric

   Poista
  3. Niin ajattelinkin.
   Olen itse jo aika paljon saanut selville. Liikkeessa ilmeisesti myydään asusteita ja laukkuja? Onko kalenterisi (postauskessa 1.1.2013) Sieltä ja näkeekö mistään hintoja? summittaisia edes?
   -Eric

   Poista
  4. Moikka, kyllä kalenterini on Helsingin myymälästä, mutta tarkkaa hintaa en enää muista ja todennäköisesti hinta on jo hieman noussut sen jälkeen. Itse tarkistan kaikki hinnat aina Ranskan LV sivuilta, sillä ne on euroissa ja aika pitkälti samat kuin Suomessa, ainakaan siinä hintaluokassa 10e ei ole enää niin ratkaiseva. :)

   Poista
 2. Ainiin, taisit kysellä Pariisista jossain vaiheessa.... En tiedä tuleeko liian myöhään, mutta ainakin LV:n liikeessä kannattaa käydä ja Eiffel-torni pitää nähdä yövalaistuksessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on aiheellinen ja noissa liikkeissa haluaisinki nkäydä ja eifel-tornin nähdä =) Kiiton vinkeistä. Ei tuo kymppi mitään kyllä meinaa, mutta jos noi Ranskan sivujen hinnat on suht samat ni täytynee katsoa sieltä.
   Kiitos vastauksista =)
   -Eric

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...