perjantai 2. elokuuta 2013

white and blue


Pitkästää aikaa päivän asu -kuvia. Juteltiin tossa just kaverin kanssa, että kesä ei inspiroi mua pukeutumisen suhteen ja pientä kriisiä onkin ollut ilmassa. Vaikka palelen helposti ja sen puolesta kesä on mulle parasta vuodenaikaa, niin en tunne oloani omaksi itsekseni sortseissa, lyhyissä hameissa tai ballerinoissa. Siksi paras aika on alkusyksy, kun ulkona vielä tarkenee, mutta pystyy käyttämään nilkkureita, bleisereitä, neuleita, villakangastakkeja jne... Valitettavasti tämä ihana aika kestää Suomessa korkeintaan kuukauden ja sen jälkeen alkaakin jo jäätyminen ja kesän odottelu, heh! ;)

4 kommenttia:

 1. Yksinkertaista ja niin tyylikästä!

  VastaaPoista
 2. laukku & kengät = <3 pakko kysyä, että miksi päätit tummentaa hiuksiasi? mielestäni ne vaaleat sopivat sinulle niin upeasti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Öö, ja kiitos kai..? :) Halusin vaihtelua ja koin, että olin niin tasapaksun värinen vaaleine hiuksini, jotka mulla on ollut lähes koko ikäni. Halusin myös tehdä hyvää tukalle ja olla laittamatta siihen mitään raitoja tms, jotka kuivattavat hiuksia. Ja halusin uskottavuutta työelämään, heh. Pitkät blondit hiukset on ehkä vähän eri asia palaveripöydässä kuin lukiossa, haha. Emmä tiedä, ties vaikka värjäisin ne pian uudestaan alkuperäisen värisiksi...tai sitten kokeilen sitä punaista..? Tällä hetkellä värini on tosiaan niin haalistunut enkä ole jaksanut laittaa hiuksia, ettei ihmekö, että ne näyttää rumalta ja ärsyttää itseänikin! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...