keskiviikko 14. elokuuta 2013

the perfect coat, the perfect bag(Kuvat: 9to5Chic)

Kävin eilen pyörähtämässä 9to5chic blogissa ja ilokseni joukossa oli jälleen asukuvia bloggaajan mammaloman jälkeen. Ja mitä asukuvia!!! Voisiko näistä uskoa, että henkilö on synnyttänyt about viikko sitten?!! Asu jäi muutenkin kummittelemaan mielessäni, sillä olen kerran jos toisenkin kuolannut noita Valentinon korkkareita, Celinen Trapeze -laukkua ja kyseistä Stella McCartneyn takkia....

Tänään oli pakko käydä kurkistamassa blogissa uudestaan ja koska mitään uutta päivitystä ei tullut, ajattelin jakaa eilisen iloni teidän kanssanne. Kyllä vaan täydelliset vaatekappaleet tekevät asusta kuin asusta onnistuneen! ...mikä puoltaa edelleen sitä, että kannattaa ostaa vain niitä vaatteita, jotka oikeasti haluaa, maksoi mitä maksoi. Silloin ei tosin pääse shoppailemaan kovin usein, mutta laatukin on sellainen, että tietää vaatteiden kestävän pidempään kuin yhden sesongin ajan ja niitä pystyy yhdistämään eri asuihin kerta toisensa jälkeen.

Täydelliset takit mullakin on hakusessa ja niistä tulee varmaan "vuoden 2014 agenda". Trapeze taas on vahvasti kiinni laukkujen kärkikolmikossa, mutta vielä mulla on kolmisen kuukautta aikaa miettiä asiaa vuoden loppuun. Ja nuo Valentinot, ne ei sitten tunnu poistuvan katukuvasta millään! Olisikohan niissä kuitenkin ainesta klassikkokengiksi? Jos mulla olisi nyt tulossa häät tai linnanjuhlat tai vastaavat, niin ostaisin ehdottomasti nuo pinkkinä, niin että ne vilahtaisi kivasti pitkän helman alta.... ;)

3 kommenttia:

 1. noissa valentinoissa on mielestäni ehdottomasti klassikkoainesta! ne ovat upeat myös matalina sandaaleina:) ja itsekin kiinnitin huomiota upeaan asuun, tuo takki on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ehkäpä voisi alkaa kartuttaa korkkarivarastoa nyt kun vuoden yrityksen jälkeen arkikenkätilanne alkaa olla vähän paremmin hallinnassa! ;)

   Poista
 2. Hei! Törmäsin blogiisi äsken, kiva löytää muitakin Sinkkuelämää/Gossip Girl-fanaatikkoja ;) Asun New Yorkissa ja elämä on 99% aika kaukana siitä Sinkkuelämä-meiningistä, mutta ainahan se on kiva fiilistellä kaikkea, right!? :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...