sunnuntai 4. elokuuta 2013

päivän asu

 


Tässä asu uudella laukulla, joka on ollut nyt päivittäin käytössä, joko sellaisenaan tai ison laukun sisällä. Näin pikkutavarat pysyvät järjestyksessä ja töissä on helppoa lähteä lounaalle, kun ei tarvitse ottaa mukaan isoa laukkua taikka ahtaa housun taskuja täyteen....ja auta armias, jos ei ole taskuja ja yrittää kaikkien puhelinten, avainten ja lompakoiden kanssa ostaa ruoat ja kantaa ne ehjänä pöytään!! ;)

P.S. Tietääkö joku, millä konstilla saisi kaikki pysty- ja vaakakuvat saman levyisiksi? Yritin säätää pikseleita, mutta joko en osaa, tai sitten se on jostain muusta kiinni. Vois näyttää visuaalisesti kivemmalta jos se onnistuis ja olisi suht helppoa tehdä kiireessäkin... :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Pikseleitä määrittelemällä se tosiaan toimii :) Itselläni on palstanleveys (itse teksti + kuva osuus) 640 px, joten kaikki kuvat ovat aina 640 px leveitä. Esim. jos kyseessä on vaakakuva: 640x430 px ja taas jos pystykuva: 640x952 px (samat mittasuhteet). Toivottavasti saat toimimaan!

    VastaaPoista
  2. Samaa mäkin kokeilin, mutta täytyy yrittää uudestaan! Mun hiusten väri ei hämää ketään...;) Kiitos tarkoista mitoista, ei tartte enää arpoa... :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...