tiistai 27. elokuuta 2013

päivän asu
 

Maanantaina mulla oli päällä hieman virallisempi työasu, niin yritin piristää sitä pienillä yksityiskohdilla ja materiaaleilla. Päivä osoittaitui onnellisesti erittäin kuumaksi ja kiitin luojaa siitä, että sekä toimistoissa että autossa on ilmastointi!! Tänään oli taas niin pitkä työpäivä, että mä en yksinkertaisesti enää kyennyt asukuvien ottamiseen ja niillä kenellä on instagram täytyy tyytyä siihen... ;)

Tiedätte varmaan sen tunteen, että kun elämän jokainen osa-alue tuntuu loksahtavan paikalleen - nukkuu hyvin, syö terveellisesti, liikkuu säännöllisesti ja muutenkin kaikki on loistavasti? No en minäkään tiedä. Ainakin tämän bloggaajan arki on tänään taas tätä...missasin salin, kun ne päässyt irtautumaan koneesta, söin Lidlin valmiita lohipullia, kun en olisi yksinkertaisesti kerinnyt taikka jaksanut kokkaa mitään valokuvaamisen arvoista ja nyt päivitän blogia, koska en tehnyt sitä eilenkään, syy sekin, heh. :)

Mutta nyt mä alan suunnittelemaan sellaista postausta, josta toivottavasti tulee positiivisempi mieli sekä mulle, että sulle!! ;)

8 kommenttia:

 1. Hahaa! Tuommosta se elämä vaan ajoittain on :) Onneksi tulee parempiain päiviä sitten taas.

  Olitpas tyylikkäänä liikenteessä, wau! Ja hei, toi sun laukku <3 <3 <3 *pyyhkii kuolaa näppikseltä..*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä! Ilman näitä päiviä ei osaisi varmaan arvostaa niitä parempia! :) Laukku on kyllä ollut täysin hintansa väärti, päivittäin kuolaan itsekin sen päälle ja mietin, etten olisi voinut paremmin rahoja sijoittaa! ;)

   Poista
 2. Itselläkin on nyt kiirettä kun on lukio ja työ.
  Blogiasi on aina niin mukava lukea oli juttu sitten vain tämän kaltainen, taikka isompi juttu =)
  Laukustasi tuli mieleen, että ihmiset välillä miettivät onko jokin laukku aito, Niin kyllähän sen huomaa aika helposti? Itsestä ainakin tuntuu siltä. Varsinkin jos laukun näkee läheltä ja voi koskea.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, mietinkin tuossa että käytköhän täällä enää... Kiva kuulla että blogini piristää! :) joo, kyllähän silmä harjaantuu! ;)

   Poista
 3. Очень элегантно! Я вот тоже про свою юбку кожаную вспомнила. А ты бы нпдела кожаный топ в офис?

  VastaaPoista
 4. Da i odevala, tolko pod pedzak. No vse zavisit ot ofisa i klijentov. :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...