torstai 22. elokuuta 2013

My new Rag&Bone ankle boots
 

Viime viikolla ostin kuin ostinkin itselleni varsinaiset haamukengät! Haamukengät siksi, että yritin jo kaksi kertaa aiemmin ostaa nämä Nathalie Schutermanin aleista, mutta joka kerta tuli vastaus, että kengät on myyty loppuun ja kokoni katosi sivuilta. Viime viikolla bongasin kengät edelleen ale-osiosta ja ajattelin piruuttani katsoa, miksi kuva vieläkin roikkuu myytävien tuotteiden kohdalla. Jostain ihmeen syystä näistä oli tullut taas muutama koko myyntiin ja sain klikattua omani ostoskoriin. Koska Nathalie Schutermanilla sekään ei takaa vielä mitään vaan pitää odottaa sähköpostivahvistusta, niin ajattelin, että kusetusta koko homma. Mutta kas kummaa, parin päivän hiljaiselon jälkeen tuli kuittaus, että paketti on tulossa vajaan 2 vrk sisällä FedExilla kotiin.

Ja kengät tosiaan tuli. Oikeassa koossa, oikeassa värissä ja superalennuksella!! :) Lisäksi FedExilta sai erinomaista palvelua mitä ei todellakaan voi sanoa DHL:stä eikä UPK:sta. Luojan kiitos Net-a-Porterin jutut tulee nykyään itellan kyydillä! :) Sen pituinen se.

4 kommenttia:

 1. Kauniit saappaat !

  FedExillä on tosiaan paljon parempi palvelu kuin DHLlä tai UPKlla ja oli iloinen yllätys kun viimeksi NAPista tilatessa paketin toi Itellan poika. Joskus on pakettien vastaanottaminen ollut aikamoista säätämistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä!! Mä olen huomannut, että pienemmät putiikit käyttää enemmän FedExia, ehkä se on kalliimpi tai jotain... Mutta netistä tilaamisen ei pitäisi olla niin kovin vaikeaa kuin se välillä on! :)

   Poista
 2. Nuo kengät on niin herkut! Sulla on ihana blogi, oon seurannu tätä jo jonkun aikaa :) Olen itsekkin vasta aloittanut blogin kirjoittamisen, ois kiva jos kävisit tsekkaamassa!

  http://roaringwiththewind.blogspot.fi/

  ROAR <3 Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, mukava kuulla! Käyn piipahtamassa blogissasi! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...