lauantai 3. elokuuta 2013

my new furry friend

Vasta viime viikolla postailin siitä, että en millä löydä kivaa eläinkuosista laukkua ja nyt se onkin yllättäen löytynyt ja vilahtanut jo aiemmin parissa postauksessa. Ette ikinä arvaa, mistä tämä löytyi?!!! Ja ette, muuten löydäkään varmaan vastaavaa mistään, koska tämä ainokainen ihanuus makoili Eckerö Linen muovilaukkujen seassa niin eksyneen näköisenä, etten voinut olla ottamatta sitä syliini paijatakseni ihanaa kuviollista turkkia.

Laukku on tosiaan jo hieman muuttanut ulkomuotoaan ostohetkestä, sillä joku suunnittelija oli mennyt pilaamaan sen laittamalla laukkuun aivan kamalan ruman hihnan hopeisilla yksityiskohdilla, mutta minäpä näppäränä tyttönä vein laukun luottosuutariin heti Tallinnan matkan jälkeen ja pyysin ottamaan hihnan pois ja vaihtamaan metalliset kiinnikerenkaat hopeisista kultaisiin. Hihna onkin sitten mun Marc Jacobsin laukusta ja metalliset osat sopivat yhteen kuin olisivat alunperinkin kuuluneet yhteen! :)

Että sellainen Tallinnan tuliainen tällä kertaa! Hitsit, tulipahan sekin päivä nähtyä, kun shoppailin itselleni laukun laivan tax freesta, haha! ;) Mutta olen kyllä niiiiiiiiiiin hirvittävän tyytyväinen ja jälkikäteen täytyy sanoa, että hyvää kannatti odottaa.... :)

4 kommenttia:

  1. Todella hyvä lopputulos, upea laukku!

    Kivat jutut löytyy aina silloin kun niitä ei arvaa etsiä, ja yleensä vielä aivan arvaamattomista paikoista :D Kannattaa tosiaan pitää silmät auki kun likkuu.

    -L-

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...